Bianca Drăguşanu, bătută! Vedeta a povestit, pentru prima oară, calvarul prin care a trecut în relaţia cu fostul soţ! Cum a reacţionat Sofia?

Bianca Drăguşanu, bătută! Vedeta a povestit, pentru prima oară, calvarul prin care a trecut în relaţia cu fostul soţ! Cum a reacţionat Sofia?
Bianca Drăguşanu, bătută! Vedeta a povestit, pentru prima oară, calvarul prin care a trecut în relaţia cu fostul soţ! Cum a reacţionat Sofia?

Bianca Drăguşanu a declarat, în emisiunea "Trăiri alături de Andreea Mantea", că a fost agresată de fostul ei soţ.

Bianca Drăguşanu, bătută de milionarul din viaţa ei! Vedeta a povestit, pentru prima oară, calvarul prin care a trecut în relaţia cu fostul soţ. Cum a reacţionat Sofia, cea care şi-a văzut mama cu urme ale loviturilor pe care le primea de la fostul partener de viaţă?

Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față ...”

Bianca Drăguşanu a recunoscut, pentru prima dată, că a fost bătută de fostul ei soţ. Vedeta a dezvăluit, în emisiunea Andreei Mantea, realitatea despre căsnicia ei, dar şi despre momentele grele prin care aceasta a trecut.

După multe postări pe conturile ei de socializare, unde încerca de fiecare dată să infirme orice zvon despre bătăile primite de la soţul ei, Bianca a povestit, în detaliu, cum se rezolvau conflictele în relaţia celor doi.

De cele mai multe ori se ajungea la violenţă extremă, iar blondina era nevoită să inventeze poveşti pentru Sofia, fiica ei, pentru a o proteja de realitatea dură pe care mama ei o trăia.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, declarații șocante: „M-ai bătut și mi-ai luat banii”

De cele mai multe ori fata Biancăi, Sofia, şi-a văzut mama cu urmele lăsate de iubitul milionar.

Vedeta îi spunea fetiţei că poartă un machiaj de Halloween. Deşi cei doi au avut mai multe episoade de ceartă extremă si conflicte violente, fosta prezentatoare tv a iertat de fiecare dată ieşirile partenerului ei, în speranţa că lucrurile se vor schimba în bine.

Andreea Mantea: Dar spune-mi, e adevărat că te-a și lovit?

Bianca: Da! E adevărat.

Nu am recunoscut până acum

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Andreea: Sofia a fost afectată? Știu că se atașase de fostul tău soț.

Bianca: Da! 

Andreea: Dar cum a reacționat când te vedea...

Bianca: Încercam să ascund totul cu machiaj.

Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față...

Relaţia Biancăi cu milionarul controversat s-a sfârşit la fel cum a început: discret şi neaşteptat!

 

Cei doi s-au căsătorit în luna august a anului 2019 şi au divorţat la notar după nici 6 luni de relaţie.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Legătura Biancăi cu milionarul a început la scurt timp după ce blondina se despărţise de Victor Slav, tatal Sofiei şi bărbatul cu care a avut o poveste de dragoste complicată.

În timpul celor şase luni petrecute împreună, cei doi au apărut deseori în presă în imagini şocante. Bătăi în stradă, certuri extreme... Cu toate acestea, Bianca a încercat să ducă povestea mai departe. Nu de mult a spus, într-o postare de pe contul ei de instagram, că oamenii fac lucruri pe care le regretă.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună?! “Bineînțeles că este și Victor..."

De multe ori ne lăsăm purtați de stări sau sentimente care nu ne descriu și acționăm din impulsivitate .”

Deşi vedeta tv a încercat de multe ori să treacă peste momentele tensionate, în final aceasta a decis că este mai bine singură. Atât pentru ea cât şi pentru fiica ei! Iar vedeta nu pierde niciun moment fără să le spună fanilor ei pe instagram cât preţuieşte noua ipostază, aceea de femeie liberă.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies