Bianca Drăguşanu, cadouri de zeci de mii de euro de la iubit. Uite câte a primit vedeta în doar trei luni de relaţie. La ea vine Moş Crăciun în fiecare zi FOTO

Bianca Drăguşanu, cadouri de zeci de mii de euro de la iubit. Uite câte a primit vedeta în doar trei luni de relaţie. La ea vine Moş Crăciun în fiecare zi FOTO
Bianca Drăguşanu, cadouri de zeci de mii de euro de la iubit. Uite câte a primit vedeta în doar trei luni de relaţie. La ea vine Moş Crăciun în fiecare zi FOTO

Bianca Drăguşanu, cadouri de zeci de mii de euro de la iubit. Alex Bodi îi face toate plăcerile vedetei.

 

Bianca Drăguşanu l-a uitat complet pe Tristan Tate în braţele omului de afaceri Alex Bodi, un bărbat instărit şi extrem de galant care o răsfaţă cu multe cadouri şi cu vacanţe de cinci stele.

La începutul relaţiei, fosta prezentatoare tv şi iubitul ei au fost plecaţi în Spania şi în Franţa, la Paris, in "oraşul luminilor" indrăgostiţii şi cele doua fiice ale afaceristului cazându-se la celebrul hotel de lux Four Seasons George al cincilea.

 

Incântată de tratamentul regal, protagonista noastră a pozat fiecare colţişor al apartamentului şi a postat imaginile pe reţelele de socializare.

Ei bine, noul partener de viaţă al Biancăi nu şi-a arătat generozitatea doar cand a fost vorba de cazare si restaurante exclusiviste.

Bianca Drăguşanu, cadouri de zeci de mii de euro de la iubit. Cei doi au fost, de curând, în vacanţă, în Dubai

Milionarul a mers cu vedeta şi la o sesiune de shopping prin magazinele inaccesibile "muritorilor de rând" şi i-a cumpărat iubitei o geantă Prada de 2000 de euro, cizme de 1500 de euro şi câteva piese vestimentare semnate de designerul anului.

 

 

 

Bianca a plecat apoi să filmeze timp de două săptămâni în Asia, pentru un show de supravieţuire, iar când s-a întors, Alex Bodi i-a făcut o surpriză, o vacanţă în Dubai, destinaţia preferată a vedetei.

 

Acolo, s-au cazat într-un resort extrem de scump şi au luat cu asalt magazinele marilor case de modă. Pentru acest sejur, afaceristul ar fi scos din buzunar mai bine de 30.000 de euro. Şi asta nu e tot. Bianca şi iubitul ei mai au în plan trei vacanţe în viitorul apropiat, una dintre ele in SUA, în însorita California.

 

Acestea fiind zise, după mai multe relaţii cu năbădăi, se pare că fosta prezentatoare tv şi-a găsit în sfârşit bărbatul visurilor, tânăr, bogat, galat şi generos.

Iar dacă mai pui la socoteală şi maşina de 200.000 de mii de euro pe care i-a pus-o la dispoziţie de când s-au cunoscut, chiar că ai toate datele pentru ceea ce înseamnă o dragoste de basm în zilele noastre.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Profită de reducerile de sărbători şi îmbunătăţeşte-ţi sănătatea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies