Bianca Dragusanu: "Cred ca o sa-mi iau bataie! Vin aici si torn tot"

Bianca Dragusanu:
Bianca Dragusanu: "Cred ca o sa-mi iau bataie! Vin aici si torn tot"

Bianca Dragusanu se teme ca la un moment dat cineva o sa se supere pe ea pentru ca povesteste mereu ce discuta cu colegii, cu prietenii.

"Discutie azi la machiaj. Rad pentru ca la un moment dat o sa imi iau bataie. Vin aici si torn tot: ce aud la o prietena, ce aud la machiaj. Cica tehnologia dauneaza cuplului, ca ne face mai vulnerabili! Vrajeala! N-are cum! Doar modul in care alegi sa o folosesti poate dauna grav vietii de cuplu.

 

 

Retelele de socializare te pun in legatura cu oameni de la foarte mare departare. Acum 20 de ani era de neimaginat. Dar acum e foarte folositoare. Acum depinde si ce folosesti pentru vrajeala extra-cuplu, aia e alta mancare de peste, duce la calamitati in cuplu. Cunoscut pe net, dat cateva like-uri, taguit in cateva poze, trecut la fapte.

Tehnologia ne ajuta. Singurul care poate sa strice ceva in relatia ta esti chiar tu!", a declarat Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine. 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Bianca Dragusanu, din nou in rochia mireasa: "Casa de piatra"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies