Bianca Drăgușanu, declarație neașteptată după ce s-a zvonit că se căsătorește! „Sunt singură!” EXCLUSIV

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu, declarație neașteptată după ce s-a zvonit că se căsătorește! „Sunt singură!” EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa amoroasă la unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei.

Seara trecută a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei, Viva Party, la care au luat parte sute de vedete. Ținutele extravagante au fost în centrul atenției, însă poveștile invitaților au fost cele care ne-au lăsat, ca de fiecare dată, fără cuvinte.

Printre vedetele prezente la marele eveniment, s-a aflat și Bianca Drăgușanu, care a strălucit într-o rochie strălucitoare, cu adevărat spectaculoasă. După ce speculațiile au curs cu privire la o posibilă nuntă în viitorul apropiat, Bianca a ținut să să anunțe cu subiect și predicat că nu este implicată în nicio relație amoroasă.

Vedeta ne-a mărturisit că este singură în acest moment și că se află la răscruce de drumuri, urmând să ia o decizie importantă.

„Momentan, nu sunt într-o relație, sunt într-o intersecție a vieții mele, până mă decid unde vreau să fiu și cum vreau să fiu. Eu știu foarte bine ce vreau, ce îmi doresc, dacă nu te încadrezi în dorințele mele, atunci pe-aici ți-e drumul.

Eu cred că mie mi se întâmplă doar lucrurile pe care le atrag, noi suntem niște magneți și asta facem, atragem lucruri în viața noastră.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Bianca Drăgușanu, declarație neașteptată după ce s-a zvonit că se căsătorește! „Sunt singură!” EXCLUSIV

Citeste si: Ținute de senzație la cel mai tare eveniment monden al toamnei! Dress Code: EXTRAVAGANZA. Cum s-au îmbrăcat Ilinca Vandici, Bianca Drăgușanu, Andreea Bălan și Daniel Pavel

Bianca Drăgușanu plănuiește o nuntă în secret?

Întrebată fiind dacă ar mai îmbrăca rochia de mireasă, Bianca Drăgușanu a oferit un răspuns surprinzător. Vedeta a mărturisit că a treia oară când se va căsători, evenimentul se va desfășura în mare secret.

„Nu știu dacă o să îmbrac din nou rochia de mireasă. Tot ce e posibil, dacă eu lucrez în domeniu, de ce nu? Poți să îmbraci rochia de mireasă de câte ori ai chef într-o viață.

Indicat și frumos și „para siempre” ar fi doar o dată, dar cum „para simpre” nu prea există, atunci se poate și de mai multe ori, uite, în cazul meu s-a întâmplat de vreo două ori până acum.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Cu siguranță, data viitoare când va avea loc acest eveniment frumos din viața mea, fiind a treia oară, s-ar putea să-l fac în secret și să aflați după. Oare o să reușesc?”

Întrebată fiind ce sfat i-ar da Biancăi Drăgușanu de acum 20 de ani, vedeta a oferit un răspuns neașteptat, plin de umor, în stilul caracteristic:

„Fată dragă, nu fii tristă, fiindcă e păcat! Nu, i-aș spune: pentru păcate există preot, pentru greșeli există Master Card, tranzacție autorizată”, spune Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, declaraţie neaşteptată: „Sunt însărcinată!”



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies