Bianca Dragusanu, declaratie socanta! "Am cel mai nou si modern vibrator". Ce a zis despre sex e si mai tare!

Bianca Dragusanu, declaratie socanta!
Bianca Dragusanu, declaratie socanta! "Am cel mai nou si modern vibrator". Ce a zis despre sex e si mai tare!

Bianca Dragusanu a spus ca are vibrator. Vezi cand.

 

In urma cu opt ani, Bianca Dragusanu dadea, fara perdea, un interviu incendiar in care a fost intrebata despre toate aspectele din viata ei, inclusiv despre planul sexual.

Frumoasa blonda, la vremea aceea asistenta tv si iubita lui Catalin Botezatu raspundea fara ezitare la intrebarea mai mult decat incisiva a unui jurnalist. "Ai vibrator?".

Ei bine, protagonista noastra a dat un raspuns care ramane, clar, in analele lumii mondene.

 

 

" Pentru mine 90% dintr-o relatie inseamna sex. De calitate! E mai bun decat ciocolata si nici nu ingrasa...Trebuie sa mai spun ca am cel mai nou si modern vibrator. Toate femeile ar trebui sa aiba macar unul", spunea Bianca in 2011.

De atunci, tanara devenita cunoscuta sub titulatura de "Blonda lui Bote" a evoluat incredibil atat ca discurs cat si pe plan financiar si profesional.

Bianca a fost timp de zece luni prezentatoare tv, are propria ei afacere banoasa cu rochii, contracte de imagine avantajoase si o fetita minunata.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Astrologul emite un AVERTISMENT RADICAL pentru saptamana urmatoare! Aceste zodii sunt in PERICOL

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies