Bianca Dragusanu, despre barbatul ideal: "Ce poate fi mai frumos decat..."

Bianca Dragusanu, despre barbatul ideal:
Bianca Dragusanu, despre barbatul ideal: "Ce poate fi mai frumos decat..."

Bianca Dragusanu stie cat de important este sa reusesti sa gasesti partenerul ideal!

"Pe langa toate lucrurile pe care le-am facut in weekend si va zic ca sunt multe, m-am gandit si la voi. Asa fac mereu. Trag aer in piept si spun ca nu stiu cum sa fac ca sa va ajut sa va indragostiti. Eu ma intristez ca tot refuzati!

Dar cred in zicala "Ce-i al meu e pus deoparte".
Daca o persoana nu va inspira, nu are ce cauta langa voi, indiferent de ce spun cei din jur. Oricat de mult ne-ar placea sa idealizam iubirea, viata are o puternica doza de pragmatism. Toti cautam modele in viata. Despre asta e vorba. Ce poate fi mai frumos decat sa te inspire omul pe care il iubesti?!", a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, "Te vreau langa mine", scrie WOWBiz.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

WOW, ce aparitie! Tinuta pe care a purtat-o Bianca Dragusanu astazi i-a scos in evidenta bustul generos! Ce bine arata!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies