Bianca Dragusanu, despre Codin Maticiuc: "E un mare golan, dar..."

Bianca Dragusanu, despre Codin Maticiuc:
Bianca Dragusanu, despre Codin Maticiuc: "E un mare golan, dar..."

Bianca Dragusanu si Codin Maticiuc sunt buni prieteni, dar asta nu o impiedica pe frumoasa blondina sa spuna verde in fata ce crede despre el.

 

"M-am intalnit acum pe hol cu un prieten mai vechi, il stiti sigur: Codin Maticiuc. E un barbat destept, darnic, dar e un mare golan. E un cgolan asumat si simpatic si mi-am amintit cate inimi a frant el. Cunoscute sau necunoscute. A scris pana si o carte despre asta. E un mister de ce femeile sunt atrase de baietii rai!

E clar, cumintenia si cuminteii nu au prea multe sanse in fata unui rebel cu motor cu viata de noapte fara secrete.

Femeile prefera acesti barbati in locul celor seriosi, exista pana si studii despre asta!

Baietii rai stiu cine sunt si ce pot, ce vor, nu dau doi bani pe parerile altora. Sunt incapatanati. Sunt regii PR-ului personal, stiu sa isi creeze o imagine de succes mai ales cand vine vorba despre femei. Am si o veste buna: iubim golanii, dar ne maritam cu baietii buni!", a spus Bianca Dragusanu in emisiunea ei de astazi de la Kanal D, Te vreau langa mine, scrie WOWbiz.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Bianca Dragusanu nu vrea sa stie parola de pe telefonul lui Victor: "E singura bucatica de intimitate care iti mai ramane"

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Ce a putut sa aduca Bianca Dragusanu azi in platou! Pur si simplu le-a intins peste tot: "Cu ocazia asta am vazut si cate am"

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies