Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la Teo Show

Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la Teo Show
Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la Teo Show

"Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată "

 Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, reușind să mentină mereu trează atenția publicului. Invitată, în acest weekend, în platoul "Teo Show", frumoasa vedetă a făcut o mărturisire neașteptată în legătură cu o posibilă căsătorie cu actualul partener, Gabi Bădălău, cu care are o relație de mai bine de un an de zile.

"Nu știu dacă mă mărit, am mai fost măritată.(...)

Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația.(...) Nu zic nici nu, nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu, cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește. Dacă o să mă vezi măritată, probabil o să fii printre primele persoane care vor știi că voi face acest pas! Am să zic că așa s-au aranjat astrele, așa a vrut Universul, Dumnezeu, să mă mărit din nou",  i-a mărturisit frumoasa blondă lui Teo Trandafir.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Vulcanică, pasională, asumată, vedeta a recunoscut că în trecut a fost o femeie geloasă și, de câteva ori, a căutat în telefonul partenerului mesaje compromițătoare din partea altor femei, mai ales că nici ea nu a "scăpat" de "inspecția" propriului telefon din partea partenerilor ei de viață.

"La un moment dat, dintr-o dată, m-am oprit să fac acest lucru, și viața mea a devenit mult mai liniștită, iar lucrurile s-au clarificat de la sine.(...) Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată, pentru că nu am făcut lucruri compromițătoare, mai ales atunci când am fost într-o relație. Probabil că în relațiile trecute, în primele două- trei luni în care ne cunoșteam unul pe celălălalt, să zicem, mai existau mici conversați cu alte persoane care puteau să deranjeze, sau nu, partenerul",  a subliniat Bianca Drăgușanu în cadrul

“Teo Show”. Emisiunea poate fi urmarită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies