Bianca Dragusanu: "E bine sa faci curatenie in viata, din cand in cand"

Bianca Dragusanu:
Bianca Dragusanu: "E bine sa faci curatenie in viata, din cand in cand"

Bianca Dragusanu crede ca e sanatos ca, din cand in cand, sa evaluezi relatiile din viata ta, sa tragi linie si sa vezi ce merita pastrat si la ce ar trebui sa renunti.

"In drum spre redactie am trecut printr-o zona cu case cu gradina. Toata lumea era pe-afara. Era o atmosfera care m-a dus cu gandul la copilarie si la curatenia de primavara. De dimineata, in vestiar, mi-au cazut toate in cap cand am deschis dulapul. Sonia a inceput sa rada. 'Zici ca e dulapul papusilor fiica-mi'. Vorbeam cat de important este sa arunci lucrurile vechi. Te atasezi de o pereche de pantofi, o ai de mult timp, nu prea ai purtat-o, o lasi in dulap, nu ti se mai potriveste calapodul, trec anii si pantofii raman nepurtati.

Asa se intampla si in relatii, de orice fel, nu doar de iubire.

E bine sa faci curatenie din cand in cand, sa mai intre aer in vietile noastre.

Macar femeile isi arunca pantofii din dulap la timp", a spus Bianca Dragusanu in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine. 

Sursa: WOWbiz.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bianca Dragusanu, coplesita de emotie! Cerere de casatorie, in direct, la "Te vreau langa mine"! A plans in hohote

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies