Bianca Drăgușanu l-a chemat pe Alex Bodi în instanță: „Și-a tăiat venele...”

alex bodi
alex bodi

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a se sfârși. Cei doi au ajuns în fața judecătorilor. Ce a decis Instanța.

La câteva zile de la divorțul de la notar, războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-a mutat în instanță. Cei doi își vorbesc numai prin intermediul avocaților, după ce au făcut dezvăluiri incendiare din trecutul lor.

Fosta prezentatoare TV a obținut inclusiv un ordin de restricție împotriva fostului său soț, după scandalul din parcarea unui mall.
Bianca a depus o plângere pe numele lui Alex Bodi, pentru agresiune, iar oamenii legii au decis să elibereze un ordin de protecție împotriva omului de afaceri după ce au avut la dispoziție toate dovezile necesare.

Citeste si: Alex Bodi, informații de ULTIMĂ ORĂ despre Bianca Drăgușanu. După ce că a încercat să se sinucidă, deși e mamă, minte și „E instabilă psihic!”

În plus, Bianca ar fi cerut un astfel de ordin de protecție și judecătorilor din Buftea, iar pe 18 martie, cei doi ar fi trebuit să se prezinte în fața magistraților.

Citeste si: Declarații incendiare despre postura Biancăi Drăgușanu de mamă. „Și-a folosit propriul copil!” Victor Slav a decis să ia atitudine, „Totul până la copil...”

Cu toate acestea, Alex Bodi a lipsit din sala de judecată, însă i-a trimis pe avocați în locul său, potrivit cancan.ro. Omul de afaceri nu se află în România, așa că nu a putut ajunge la Judecătoria Buftea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În plus, instanța i-a cerut Biancăi să depună actele care să dovedească faptul că a fost agresată și amenințată de către Alex Bodi, hotărând să acorde un răgaz și să amâne judecata pentru administrarea probatoriului.

alex bodi si bianca
alex bodi si bianca

Alex Bodi a recunoscut că este agresiv și că și-a tăiat venele


Pe 15 martie, Alex Bodi a recunoscut în cadrul unei emisiuni matinale faptul că este agresiv, dar și că a recurs la un gest extrem când și-a tăiat venele. Bianca Drăgușanu a confirmat toate aceste lucruri și a amintit că Bodi este agresiv din cauză că ia steriozi și că nu o singură dată a avut de suferit în timpul relației lor.

Citeste si: Alex Bodi a rămas singur în hotel cu escortele de lux, din cauza coronavirusului: “Proprietarii lasă “cliente false” doar așa de decor, ca să mai umple puțin plaja”

„Omul și-a asumat că și-a tăiat venele, este adevărat acest lucru. Fostul meu soț s-a pus în genunchi în fața mea, de ziua mea. A recurs la acest gest ca eu să-l iert și să nu ajungem la divorț, știa ce făcuse față de mine și a crezut că îi dau o altă șansă”,

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Declarații incendiare despre postura Biancăi Drăgușanu de mamă. „Și-a folosit propriul copil!” Victor Slav a decis să ia atitudine, „Totul până la copil...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies