Bianca Drăguşanu, la Exatlon? Vedeta spune dacă o vei vedea sau nu în scurt timp în Republica Dominicană. "Să fii un superom"

Bianca Drăguşanu, la Exatlon? Vedeta spune dacă o vei vedea sau nu în scurt timp în Republica Dominicană.
Bianca Drăguşanu, la Exatlon? Vedeta spune dacă o vei vedea sau nu în scurt timp în Republica Dominicană. "Să fii un superom"

Bianca Drăguşanu, la Exatlon? Vedeta spune dacă o vei vedea sau nu în scurt timp în Republica Dominicană.

Una dintre telespectatoarele fidele ale celebrei producţii Exatlon este Bianca Drăguşanu care spune că nu îşi imaginează cum ar fi viaţa ei fără sport. Fosta prezentatoare tv merge în fiecare zi la sala de fitness, chiar şi de Sărbători.

Disciplinată, muncitoare şi ambiţioasă, protagonista noastră rezonează cu cei care participă la acest show.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca Drăguşanu, la Exatlon? "Toţi participanţii sunt supereroi"

Totuşi, frumoasa blondă spune că nu s-ar încumeta niciodată să participe la Exatlon şi chiar dacă ar fi pregătită fizic nu ar putea să stea atât timp departe de micuţa Sofia.

" Mi se pare un proiect foarte greu. Eu nu mă pot lipsi de confortul meu, de tabieturile mele... Îmi place să-mi beau cafeaua în casa mea şi în primul rând nu aş putea să ma lipsesc de copilul meu pentru nicio sumă de bani, pentru nimic în lume.

Eu îmi cunosc limitele şi ştiu când pot să le depăşesc şi când nu.

Exatlon-ul e ceva la superlativ, trebuie să fii un superom şi să ai supercalităţi să duci la bun sfârşit toate sarcinile ce ţi se pun în cârcă într-o zi cu atât de puţină mâncare. Toţi participanţii sunt supereroi pentru că asta eşti dacă poţi să faci faţă la atâtea probe după ce mănânci doar o lingură de orez", a spus Bianca acum ceva timp.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies