Bianca Dragusanu, marturisiri din intimitate: "Inainte sa raman insarcinata, eram in clinciuri cu Victor si..."

Bianca Dragusanu, marturisiri din intimitate:
Bianca Dragusanu, marturisiri din intimitate: "Inainte sa raman insarcinata, eram in clinciuri cu Victor si..."

Bianca Dragusanu este recunoscatoare pentru tot ce are in viata ei. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a povestit cat de mult si-a dorit sa devina mamica si ce s-a intamplat inainte sa ramana insarcinata!

 

"Am fost la service cu masina mamei mele, azi dimineata. E prima mea masina, de pe vremea cand aveam 18 ani. Mi-am adus aminte de o intamplare: aveam o prietena foarte buna si imi dorea... numai binele. Am oprit intr-o benzinarie. Ea avea masina, eu nu. Ea a alimentat, eu mi-am luat un suc si un breloc de masina, pe care l-am pus la cheile de la casa.

Ea m-a luat peste picior, imi zicea ca vreau sa ma dau mare, radea ca mi-am luat breloc de masina, desi eu nu am masina. I-am zis: eu masina asta o sa mi-o cumpar. Peste mai putin de o luna mi-am luat-o. Asta a fost primul pas! Mi-am dat seama ca asta a fost intamplare in care legea atractiei a functionat la mine. Cat de tare s-o fi ofticat ea pe mine atunci!

Altceva! Inainte sa ma gandesc sa fac un copil, mi-am cumparat o suzeta. Victor m-a intrebat de ce, i-am raspuns ca e pentru copilul nostru. A doua oara eram cu Victor mai in clinciuri, si eram intr-o vacanta cu el, ne ascundeam sa nu stie lumea. Nu stiam daca vreau sa am un copil pe vremea aia.

Am luat incaltari pentru bebelus. M-a intrebat ce fac cu ei: 'Sunt pentru viitoarea noastra fiica!' i-am zis. Important este sa iti doresti, sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti. Important este si Dumnezeu", a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D.

"Atat de mult mi-am dorit o fetita! M-am rugat mult, am proiectat, i-am cerut lui Dumnezeu sa imi dea o fetita.

Legea atactiei chiar exista",
a adaugat prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine" de la Kanal D, scrie WOWbiz.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Emisiunea “Te vreau langa mine”, prezentata de Bianca Dragusanu, a clasat ieri postul pe primul loc, pe toate categoriile de public din Romania

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Bianca Dragusanu, aparitie de senzatie in direct: rosie ca focul din cap pana in picioare! Cum a venit astazi imbracata in emisiune

Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies