Bianca Dragusanu, mesaj dur pentru Cristi Brancu: "Fanul meu numarul unu, domnul Brancu"

Bianca Dragusanu, mesaj dur pentru Cristi Brancu:
Bianca Dragusanu, mesaj dur pentru Cristi Brancu: "Fanul meu numarul unu, domnul Brancu"

Bianca Dragusanu l-a pus la punct pe Cristi Brancu dupa ce acesta a comentat anunturile de vanzare ale prezentatoarei.

 

 

Bianca Dragusanu a postat zilele acestea pe pagina de Instagram mai multe anunturi. Frumoasa blondina isi vinde gentile si ochelarii de firma. 

 

Se pare ca anunturile de vanzare ale Biancai i-au atras atentia lui Cristi Brancu, care nu s-a putut abtine sa se intrebe de ce face prezentoare acest lucru si daca are nevoie de bani.

Se stie ca cei doi nu au o relatie prea buna si ca in trecut au mai existat conflicte intre ei. 

 

Ca raspuns la ceea ce a avut de zis Barancu,  Bianca a facut un live pe Instagram in care isi arata nemultumirea fata de preocuparea lui Brancu.

 

"Sunt o persoana foarte modesta si de obicei nu ma laud cu lucrurile pe care le fac si nu imi place sa ma laud, pentru ca asta sunt eu.

Dar am inteles ca am un fan, fanul meu numarul unu,  domnul Brancu, care este foarte atent la Instagramul meu. Hmm.. Ce credeti? El este Am auzit ca aseara ar fi spus despre mine ca imi vand posetele si ochelarii pe Instagram. Da, si ce daca le vand? Cristian, stii de ce le vand? Pentru ca am foarte multi ochelari la fel", i-a transmis ea lui Brancu.

 

"In mod special fac acest live pentru prietenul meu Cristian Brancu care imi tine evidenta la ce vand si la ce cumpar. Am observat ca este fanul meu si este atent la ce imi cumpar de obicei. Si mai am niste posete, poate vrea sa ii cumpere sotiei sale. Le vand pentru ca ma plictisesc repede de ele si imi cumpar extrem de mult.

Fac shopping in fiecare saptamana", a mai spus ea, in timp ce desfacea niste colete abia primite cu ochelari si  posete. 

 

"Eu sunt un om foarte modest, nu ma laud cu ce fac. Nu ma laud cu audienta mea, desi as putea sa o fac, ceea ce tu nu ai putea sa faci", a mai spus ea. 

 

Bianca a precizat ca a simtit nevoia sa faca asta ca raspunsul la ceea ce a spus Cristi Brancu si ca in mod normal nu ar face asa ceva. Prezentatoare TV a tinut sa sublinieze ca nu se lauda cu lucrurile pe care le are.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cea mai simpla si delicioasa crema pentru prajituri! Ai nevoie de 4 ingrediente

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies