Bianca Dragusanu nu vrea sa stie parola de pe telefonul lui Victor: "E singura bucatica de intimitate care iti mai ramane"

Bianca Dragusanu nu vrea sa stie parola de pe telefonul lui Victor:
Bianca Dragusanu nu vrea sa stie parola de pe telefonul lui Victor: "E singura bucatica de intimitate care iti mai ramane"

Bianca Dragusanu nu este de acord cu cei care vor sa stie parola de pe telefonul partenerului de viata! Si a explicat de ce.

 

"Gata, s-a dat startul Sarbatorilor. Asta face Mos Nicolae, lasa cadouri in ghete, dar asteapta multumire si iubire in schimb.

Am primit de dimineata un telefon de la o prietena: 'Ma despart de al meu!'. 'De ce?', am vrut sa stiu. 'Pentru ca nu am primit ce mi-am dorit'. I-a luat pantofi scumpi, pe care si-i dorea, dar ea voia altceva. El era golan, i-a dat multe motive de gelozie si suparare, dar ea si-a dorit ceva ca sa prinda incredere.

Dar el a refuzat-o! Ea voia parola de la telefonul lui! Nu am incurajat-o.

Telefonul e singura bucatica de intimitate care mai ramane. Dar am sfatuit-o sa ii oglindeasca atitudinea, sa aiba si ea parola la telefon, sa nu mai fie disponibila tot timpul, sa il lase sa mai fiarba cu orele, sa nu ii mai raspunda repede.
Pana de Craciun o sa ii scrie el Mosului si o sa ceara si el parola, iar Mosu o sa se faca ca nu a auzit", a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine, scrie WOWbiz.ro
 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Bianca Dragusanu, primele semne ca relatia este serioasa: "Barbatul se crede titular atunci cand a..."

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies