Bianca Drăgușanu, prima apariție în mediul online, după operația la față! Vedeta este schimbată total!

Bianca Drăgușanu, prima apariție în mediul online, după operația la față! Vedeta este schimbată total!
Bianca Drăgușanu, prima apariție în mediul online, după operația la față! Vedeta este schimbată total!

Bianca Drăgușanu a renunțat la cagulă, iar acum s-a afișat pentru prima dată după operația la față.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai transparente și asumate vedete din showbizul românesc atunci când vine vorba de operațiile estetice. Vedeta a început anul 2024 cu o nouă vizită la medicul estetician și planurile sale au fost unele mărețe. Blondina și-a dorit să își schimbe total fizionomia cu ajutorul unei proceduri de înfrumusețare. Astfel, pe lângă aspectul buzelor, care nu mai era deloc pe placul său, Bianca Drăgușanu a apelat la o procedură care avea ca scop ridicarea feței și întinerirea sa cu câțiva ani.

După procedura respectivă, diva a rămas cu semne vizibile, umflături și vânătăi. Astfel, Bianca Drăgușanu a luat decizia de a purta o cagulă, luându-și prin surprindere următorii din mediul online 

Bianca Drăgușanu a renunțat la cagulă! Cum arată diva după intervențiile suferite la nivelul feței?

Citește și: „Eu sunt curajoasă și asumată. Să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul.” Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza

Bianca Drăgușanu, prima apariție în mediul online, după operația la față! Vedeta este schimbată total!
Bianca Drăgușanu, prima apariție în mediul online, după operația la față![Sursa foto: Instagram]

Citește și: „E mai bine să fiu mai discretă ca să nu îmi bat capul cu unele neadevăruri.” Bianca Drăgușanu, schimbare radicală în viața sa! Ce decizie a luat diva, în urmă cu puțin timp

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Deși se aștepta să depindă de cagulă mult timp, recuperarea a fost una rapidă, iar Bianca Drăgușanu s-a afișat în mediul online fără cagulă.

Diva a vrut să le arate urmăritorilor săi cum arată fața sa după intervențiile suferite, fiind extrem de mândră de rezultatul obținut.

De ce a renunțat Bianca Drăgușanu la colaborarea cu medicul de la Cluj?

Bianca Drăgușanu, prima apariție în mediul online, după operația la față! Vedeta este schimbată total!
Bianca Drăgușanu[Sursa foto: Instagram]

Bianca Drăgușanu a colaborat pentru o bună perioadă cu un medic estetician de la Cluj, care s-a ocupat de aspectul său fizic.

Cu toate acestea, blondina s-a arătat nemulțumită de forma buzelor sale și a luat decizia de a repara ceea ce, spune ea, a stricat de-a lungul timpului. Diva a ținut să precizeze că de vină nu ar fi fost medicul estetician, ci ea, care a insistat să îi fie injectate buzele, perseverând în aceleași greșeli.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  „(...) Dânsa este un doctor excepțional, cu care eu am lucrat extraordinar de bine, m-a reparat după multe situații în care eu consider că am exagerat. Dânsa nu are nicio vină că forma buzelor mele nu este cea pe care mi-am dorit-o eu. Singurul vinovat de nemulțumirea asta, practic, sunt eu, pentru că, după ce mi-au fost topite buzele, eu am început din nou a exagera și a mă injecta în diverse locuri chiar și la doamna doctor.

Adică n-a scăpat de mine până nu a făcut exact cum am vrut eu. Din prietenie a răspuns pozitiv cerințelor mele. Doamna doctor a fost primul doctor care m-a convins să topesc acidul din buze, însă, eu fiind obișnuită cu o formă gigantică, urâtă, a buzelor care oricum nu se mai poartă și care au fost un dezavantaj al feței mele, ca să spun așa, la insistențele mele, m-a reinjectat de atâtea ori de câte ori am vrut eu.

Pur și simplu a făcut chestia asta din prietenie, nu pentru că a vrut ea.

Nu vă gândiți că am obligat-o. Îmi asum această vină, că buzele nu arată cum trebuie să arate niște buze frumoase și normale datorită mie, eu sunt omul care le-a stricat cu bună știință, insistând la doctorii care mi-au devenit chiar prieteni la un moment dat și am reușit să mi le stric din nou a doua oară.(...)”, a spus Bianca Drăgușanu în mediul online.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Am sperat că Filip va scăpa. A făcut febră vineri toată ziua.” Mădălin Ionescu, în vizită la mama sa și la Filip! Cum se simt cei doi după valul de gripă care i-a afectat familia prezentatorului?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies