Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost bătută: „Am trecut prin iad...”

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu primele declarații după bătaie.

Bianca Drăgușanu a primit o bătaie soră cu moartea în urmă cu doar câteva zile, iar blondina a promis că va reveni cu explicații legate de acest subiect. Care au fost primele declarații ale blondinei, la scurt timp după nefericitul eveniment?

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar atitudinea sa mereu pozitivă, afișată de-a lungul anilor, indiferent de evenimentele neplăcute pe care le-a experimentat pe parcursul vieții sale, a ajutat-o pe Bianca să fie o prezență iubită de către fani și o prezentatoare TV adorată de internauți.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu dezvăluiri de ultim moment după ce a fost bătută.[Sursa foto: Facebook Bianca Drăgușanu]

Bianca Drăgușanu nu a fost mereu o norocoasă în dragoste, iar nu puține au fost momentele în care superba blondă a suferit enorm de mult din cauza bărbaților cu care forma un cuplu.

După ce a primit o bătaie soră cu moartea în urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu a promis că va reveni cu explicații suplimentare, atunci când își va reveni, iar ultima postare de pe Instagram-ul vedetei a stârnit numeroase controverse în mediul online.

Bianca Drăgușanu, declarație inedită după ce a fost agresată

După ce a fost bătută și jignită, iar zeci de imagini în care blondina se chinuia să meargă sau să își ascundă loviturile au apărut în mediul online, Bianca Drăgușanu a postat un mesaj extrem de controversat pe rețelele de socializare, mesaj

care a stârnit numeroase reacții. În ultima postare pe care Bianca Drăgușanu a realizat-o pe contul său de Instagram, vedeta a menționat, printre altele, că este foarte mândră și fericită cu persoana pe care o reprezintă și de femeia care este astăzi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu prima postare de pe Instagram după ce a fost agresată.[Sursa foto: Facebook Bianca Drăgușanu]

„Sunt mândră de femeia pe care o reprezint astăzi, pentru că am trecut prin iad de-a lungul timpului, devenind ea.”,

a transmis frumoasa blondină.

„Bianca dragă, te înțeleg perfect prin ce treci, toată lumea își dă cu părerea, dar nimeni nu știe exact ce e în sufletul tău. Nu există iubire adevărată fără suferință. Iar eu știu prea bine ce e iubirea adevărată, dar și suferința….offff…dacă n-ar exista gelozia asta …ar fi prea bine și prea frumos….ai grijă de tine Bianca.”, a dezvăluit o fană de-a Biancăi Drăgușanu, legat de situația vedetei.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu a fost bătută de iubit.[Sursa foto: Facebook Bianca Drăgușanu]

„Femeie, tu știi ce înseamnă stima de sine? Doamne ferește, cum poți sta lângă un asemenea bărbat? Orice face o femeie în viața asta, nu are dreptul nimeni să o atingă cu un pai! Bărbatul să se lupte în sala de box! Nu aș accepta asta nicioadată!!!”, a continuat un altul.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

A făcut marele anunț în miez de noapte: s-a măritat! Bianca Drăgușanu este mai fericită ca niciodată alături de Alex Bodi

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies