Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce ar fi fost bătută de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat

Ce au transmis Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după ce au fost protagoniștii unui moment halucinant în parcarea unui restaurant din București.

La numai câteva ore după ce au apărut primele imagini cu Bianca Drăgușanu în timp ce este strânsă de gât de Alex Bodi, vedeta a făcut primele declarații despre acest eveniment.

Dacă săptămâna trecută blonda declara că povestea de dragostea dintre ea și Alex Bodi s-a sfârșit, în urmă cu câteva zile, Bianca anunța la Teo Show împăcarea.

De multe ori cei doi s-au despărțit după ce au existat mai multe momente de agresiune fizică și verbală, iar paparazzii i-au surprins în urmă cu puțin timp pe Alex Bodi și pe Bianca într-o

parcare, iar la un moment dat, un prieten de-al omului de afaceri a fost filmat în timp ce îi dă două palme peste cap blondinei.

Bianca Drăgușanu agresată de Alex Bodi
Bianca Drăgușanu agresată de Alex Bodi[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Nu ne-am bătut. Nu se pune problema de violență. Ne iubim foarte mult și așa suntem noi pasionali”, a spus Alex Bodi!

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se căsătoresc! „Urmează a treia căsătorie”

Pe de altă parte, și Bianca Drăgușanu menționează că nu a fost bruscată de iubitul său și că sunt foarte pasionali când vine vorba despre iubirea lor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, iubire cu năbădăi

Bianca Drăgușanu a anunțat la începutul lunii septembrie că, după doi ani de relație, a pus punct acestei povești de dragoste, iar decizia este definitivă.

Citeste si: De ce s-au împăcat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Daria Radionova aruncă bomba: „Împăcarea lui cu Bianca era necesară...”

„Pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă.

Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

La scurt timp, însă, cei doi s-au răzgândit, iar în prima zi de grădiniță a fiicei Biancăi, Alex Bodi a fost prezent la eveniment, alături de tatăl micuței Sofia Natalia, Victor Slav.



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se căsătoresc! „Urmează a treia căsătorie”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies