Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi fără să spună familiei. A anunțat abia apoi: "Mamă, să știi că m-am măritat"

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi fără să spună familiei. A anunțat abia apoi:
Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi fără să spună familiei. A anunțat abia apoi: "Mamă, să știi că m-am măritat"

Bianca Drăgușanu, din nou soție cu acte în regulă.

Bianca Drăgușanu, din nou soție cu acte în regulă. La câțiva ani de când a spus "Da" pentru prima dată, la brațele lui Victor Slav, Bianca și-a întâlnit cel de-al doilea soț.
Este vorba de Alex Bodi, milionarul cu care a trăit în ultimul an o poveste ca-n filme.
Cei doi și-au oficializat relația în cursul zilei de joi, în fața unui ofițer al Stării Civile.

În ciuda micilor divergențe, certurilor și despărțirilor din ultimele luni, iată că cei doi și-au dat seama că sunt potriviți unul pentru celălalt și își doresc o familie împreună. 

De altfel, în nenumărate ocazii, blondina povestea că Alex Bodi pare să fie sufletul ei pereche și se aseamănă cu el din multe ipostaze: de la culoarea ochilor, anumite trăsături fizice și până la trăsăturile de caracter și apetența pentru lux și stil. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Căsătoria Biancăi, făcută în mare secret

Apariția celor doi la Starea Civilă i-a luat prin surprindere pe mulți,iar evenimentul a fost unul restrâns. Mai mult, Bianca a lăsat impresia că nici măcar propria familiei nu a știut de decizia ei de a se căsători cu Alex Bodi.


Într-o postare de pe Instagram, Bianca și-a anunțat mama că...are un nou ginere.

"Just happy and married ♥️🐅💍 👑 Mama, sa stii ca eu m-am maritat!", a transmis ea.

Rochia albă purtată de Bianca a atras priviri, însă nu și ținuta soțului ei

În timp ce Bianca a defilat într-o rochie albă, dantelată și mulată pe corp, la care a accesorizat un buchet de trandafiri în nuanțe de roz, nu la fel de bine văzut a fost Alex Bodi.


Partenerul Biancăi a apărut la Starea Civilă îmbrăcat cu opereche de jeanși, rupți în genunchi, o ținută potrivită mai degrabă la o plimbare în oraș, decât la brațul viitoarei soții, în fața ofițerului Stării Civile.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies