Bianca Drăgușanu s-a despărțit de iubit! Declaraţiile neaşteptate ale frumoasei blonde

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de iubit! Declaraţiile neaşteptate ale frumoasei blonde
Bianca Drăgușanu s-a despărțit de iubit! Declaraţiile neaşteptate ale frumoasei blonde

Bianca Drăgușanu s-a despărțit oficial de iubitul ei, deși fanii se așteptau ca aceaștia să se căsătorească în scurt timp.

Vedeta a declarat că este din nou o femeie singură și că planurile nu au mers conform așteptărilor în ceea ce privește relația cu fostul său iubit.

Celebra blondină a dezvăluit că nu este deloc dezamăgită și, mai mult decât atât, spune că nu și-a pierdut speranța în căsătorie, chiar dacă a trecut prin foarte multe experiențe neplăcute și prin două divorțuri.

Citeste si: Mariana și Ronaldo, din ce în ce mai apropiați la Puterea Dragostei

„Da, eu cred în căsătorie. Îmi place să cred în căsătorie şi dragoste. Dacă nu ne ies mereu planurile ca la carte, viaţa merge înainte. Nu e nicio problemă” , a spus Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Știrile KanalD.  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca Drăgușanu, despre calităţile pe care trebuie să le aibă bărbatul ideal

Diva a ținut să menționeze clar toate caracteristicile pe care ar trebui să le aibă viitorul bărbat care apare în viața ei. Cu toate că a suferit mult din dragoste, aceasta spune că nu și-a pierdut speranța, fiind sigură că va întâlni la un moment dat pe cineva care să nu-i înșele așteptările.

Citeste si: Maria Ilioiu i-a spus „Adio!” iubitului ei, după 5 ani de relație: „Este definitiv!”

„Trebuie să fie foarte înțelegător, foarte iubitor, foarte atent, un bărbat pentru care eu să fiu o prioritate. Cred că sunt și pretențioasă și cred că pe măsură ce ai anumite experiențe în viața ta, devii mult mai selectiv. Sunt un om norocos şi iubit de Dumnezeu şi cu siguranţă are ceva pregătit pentru mine”, a mai adăugat Bianca.

Bianca și Cătălin Botezatu se vor căsători? Ce planuri de viitor au vedetele

Cu toate că cei doi au format un cuplu acum câțiva ani buni, sentimentele de dragoste nu au dispărut. Întrebată în cadrul unui interviu despre planurile de viitor, Bianca a făcut câteva dezvăluiri incredibile: singurul bărbat care ar fi iubit-o cu adevărat până acum este Cătălin Botezatu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu se mărită cu Cătălin Botezatu! Mărturisiri incendiare ale divei: "El mă iubește cel mai mult"

„Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez.  Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred ca facem nuntă”, a spus Bianca Drăgușanu.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cu cine s-a mutat Bianca Comănici de la Puterea Dragostei? "Am hotărât să..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies