Bianca Drăgușanu și-a pus mâna pe burtică și a dat vestea cea mare!

Bianca Drăgușanu și-a pus mâna pe burtică și a dat vestea cea mare!
Bianca Drăgușanu și-a pus mâna pe burtică și a dat vestea cea mare!

Bianca Drăgușanu i-a uimit pe toți în această dimineață. Ce a anunțat vedeta.

La doar câteva zile după ce a anunțat că s-a împăcat cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a aruncat bomba în direct, în timpul unei emisiuni TV.

Vedeta a dezvăluit că este pregătită pentru a deveni pentru a doua oară mamă. Bianca a făcut un anunț care i-a pus pe toți pe gânduri. Vedeta şi-a pus mâna pe burtă şi a anunţat sarcina.

În direct, am o exclusivitate! Într-o lună o să fiu gravidă", a spus Bianca Drăguşanu râzând.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După ce toată lumea s-a pregătit să o felicite pentru vestea extraordinară, Bianca a anunțat că totul este doar o farsă.

„Am glumit, staţi liniştiţi", a încheiat Bianca Drăguşanu, râzând.

Bianca, pregătită să îl facă din nou tătic pe Alex Bodi

Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Bodi de aproape un an de zile. Mai mult decât atât, când se împăcaseră, blondina spusese și motivul principal pentru care și-a dorit reluarea relației cu iubitul ei: încă un copilaș!

„Din moment ce sunt alaturi de el si este singurul barbat la care ma gandesc, evident ca exista o relatie puternica intre noi. Toate incercarile astea ne intaresc.

Noi nu ne facem planuri.

Eu sunt un om foarte transparent si foarte usor de citit, eu sunt foarte usor de iubit. Alex este mai puternic decat mine, vorbeste corect gramatical si scrie corect, se imbraca foarte bine, este foarte inteligent, iar eu am senzatia ca sunt protejata de el, chestiile astea ma atrag. El spune ca vrea 2 baieti si trebuie neaparat sa fie cu ochii verzi.

Da, ar putea fi tatal viitorului meu copil”, a spus Bianca Drăgușanu într-o emisiune de televiziune.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

EA este noua iubită a lui Andy de la Puterea dragostei! Fostul concurent s-a cuplat cu o brunetă! Primele imagini cu ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies