Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut anunțul despre nuntă! Când va avea loc evenimentul

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, declaratii despre nunta
Bianca Dragusanu si Alex Bodi declaratii despre nunta. Cand va avea loc evenimentul

Când fac nunta Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut anunțul despre nunta lor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil la începutul lunii august și au fost zvonuri că ar fi urmat să facă și nunta la sfârșit de septembrie. Apoi au fost informații că cei doi tineri s-ar fi despărțit și că nunta a fost anulată.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut anunțul despre nuntă! Când va avea loc evenimentul

Astăzi, invitați într-o emisiune de televiziune, Bianca Drăgușanu și soțul ei, Alex Bodi, au declarat că se vor căsători și la biserică dar, deocamdată, nu au avut timp să organizeze evenimentul.

"Nu ştiu de unde zvonurile astea, o să fie, clar. Dar teoretic şi practic nu aveai cum să organizezi o nuntă aşa cum vrem noi în trei săptămâni", a declarat Bianca Drăgușanu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

"Eu mai am de rezolvat nişte chestii vreo două săptămâni şi apoi, când o să am timp, măcar o săptămână să facem lucrurile ok, da...", a spus și Alex Bodi.

Astrograma cuplului format din Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Cât va rezista mariajul lor

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu vor avea un mariaj mai trainic decât cred cei din jurul lor.

Astrograma arată cum va decurge căsnicia lor.

Astrologul Roxana Lușneac a analizat hărțile astrale ale unuia dintre cele mai controversate cupluri din România, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Conform declarațiilor specialistului, diva blondă și bărbatul pe care l-a luat de soț în urmă cu aproape două luni vor avea un mariaj mai lung decât cred cei din jurul lor.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Bianca va merge mereu mai departe, trăindu-și viața după propriile reguli. Așa cum am afirmat și în urmă cu câțiva ani și s-a adeverit, Bianca a evoluat din punct de vedere profesional și a făcut un copil, dar trebuie să mai lucreze la propria persoană, să continue să crească până va atinge echilibrul emoțional.

Bianca este o femeie inteligentă care își exprimă propriile idei. Marte îi dă discursului ei energie și entuziasm, iar asta o face o adevărata amazoană.

Până la 45 de ani, ea va avea o fire vulcanică și va fi opusul genului de femeie care managerieză și își rezolvă conflictele cu diplomație. Totodată, așa cum am spus și în trecut, Bianca are nevoie de un bărbat puternic care să țină pasul cu ea. Tocmai de aceea, înclin să cred că mariajul cu soțul ei va dura mai mult decât se așteaptă lumea. Și asta pentru că, Bianca se plictisește rapid dacă nu are acțiune, dacă nu există adrenalină în viața sa de cuplu, iar afaceristul, prin ascendentul său într-o zodie de apă, întrunește cerințele ei.

În viața anterioara, Bianca a avut tot ce și-a dorit pe segmentul iubirii. Acum însă, pare să nu-i mai iasă tocmai pentru că nu mai are răbdare să lupte pentru consolidarea relației. Nu iubește singurătatea, ba din contra! Însă, totul este bine până în momentul în care se simte «prinsă» și atunci are nevoia să iasă atât din angajament cât și din relația pe care o are.

Interesant este că în relația sa cu partnerul său, până acum ea nu s-a simțit «prinsă» tocmai datorită acestor certuri și împăcări!

Compatibilitatea dintre ea și soțul său este bună, chiar foarte bună pe anumite aspecte. Dar cum Bianca Drăgușanu funcționează după propria sa regulă – când nu mai crede în ceva, nu mai ține cont de consecințe – între ea și partener vor mai exista episoade de separări de moment, care pot duce la ruptura definitivă”, a declarat Roxana Lușneac în cadrul unui interviu, conform Cancan.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies