Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună la câteva ore după s-a spus că a fost bătută! Ce au făcut cei doi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună cu fetițele lor

Cei doi au fost surprinși în oraș, la numai câteva ore după ce au apărut în presă niște imagini șocante, cu Bianca Drăgușanu abia ținându-se pe picioare.

La doar câteva ore după ce au apărut primele imagini cu Bianca Drăgușanu desfigurată și abia ținându-se pe picioare, fosta prezentatoare TV a fost surprinsă din nou alături de soțul său, Alex Bodi.

Imaginile compromițătoare în care Bianca șchiopăta puternic și era învinețită la ochiul drept i-a făcut pe mulți să creadă că vedeta a fost victima soțului său, mai ales că a recunoscut în trecut că a mai fost lovită de partenerul său.

Alături de ea se afla în filmarea respectivă și Alex Bodi care a ajutat-o să iasă din casă și să se deplaseze până în casă, iar la câteva ore distanță, Bianca Drăgușanu a făcut mai multe declarații șocante pe contul său de Instagram, în care a spus că va face câteva dezvăluiri incendiare și va „da măștile jos”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu la scurt timp după ce ar fi fost bătută[Sursa foto: Instagram]

„Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă, care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea. Pentru că știu că sunteți foarte mulți care vă dați cu părerea despre viața mea și mă apreciați, ei bine, și pentru că sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie

iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să vi-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie. Bineînțeles, cel mai impostant factor din viața mea este Sofia, care merită să aibă o mamă fericită, activă, bună și frumoasă. Deci, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte adevărată, foarte interesantă, care are iz de dramă”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

Bianca Drăgușanu, prima apariție după ce s-a spus că a fost bătută de soț

Aseară, paparazzii au fost pe urmele celor doi. Spre deosebire de filmarea care a ajuns în publicațiile tabloide, Bianca mergea normal, însă fața îi era acoperită de masca de protecție. Alături de ea era și Alex Bodi. Cei doi au intrat într-o clădire și au ieșit cu mai multe pungi voluminoase, pe care le-au cărat împreună.

Rugați să ofere detalii despre imaginile din presă, cei doi au refuzat să comenteze zvonurile, însă nici nu au confirmat și nici nu au negat ce s-a întâmplat.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

A făcut marele anunț în miez de noapte: s-a măritat! Bianca Drăgușanu este mai fericită ca niciodată alături de Alex Bodi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies