Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit: „Decizia este definitivă”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit

După doi ani de relație, cei doi au decis să pună punct și să meargă pe drumuri diferite. Ce a dezvăluit vedeta despre fostul său partener.

Despărțire neașteptată în showbiz. După doi ani de relație, Bianca Drăgușanu a decis să pună punct relației cu Alex Bodi. Cei doi au avut parte de o relație cu năbădăi, încă de la început. Timp de câteva zile au păstrat secretă relația, apoi au început să se afișeze în vacanțe.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit pe 1 august 2019

Prima despărțire a intervenit după numai câteva luni, iar pe 1 august 2019, Bianca și Alex s-au căsătorit în secret. De atunci, deși s-au mai despărțit de câteva

ori și au ajuns la notar să divorțeze apoi s-au răzgândit, fanii celor doi s-au obișnuit să afle că se despart și că se împacă.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se căsătoresc! „Urmează a treia căsătorie”

De această dată însă, blondină susține că decizia este definitivă! Despărțirea a avut loc ieri, pe data de 1 septembrie, când cei doi au împlinit 2 ani de relație.

Cea care a decis să pună punct relației este Bianca Drăgușanu. În plus, aceasta nu își mai dorește să mai fie asociată în niciun fel cu bărbatul cu care a împărțit doi ani și care pare că s-a întors la Daria Radionova.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Prima reacție a lui Alex Bodi după despărțirea de Bianca Drăgușanu! "Când cineva încearcă să te înfurie..."

„ Pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Îi

doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”, a mai spus vedeta.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Alex Bodi

Înainte de a fi cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a avut o relație de lungă durată cu Victor Slav, cu care s-a căsătorit timp de câteva luni și cu care o are pe micuța Sophia, care anul acesta împlinește 4 ani.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cătălin Botezatu, despre căsătorie: „Nu e nimic rău să diversifici peisajul...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies