Bianca Drăgușanu, terorizată de un bărbat într-o parcare: „Știe cineva cine este?”

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu a fost hartuita de un necunoscut

Ce se întâmplă cu Bianca Drăgușanu. Vedeta a povestit ce a pățit în parcarea unui cunoscut mall din Capitală.

Bianca Drăgușanu a trăit momente extrem de dificile. Vedeta și-a speriat fanii, după ce le-a mărturisit prin ce trece! Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost hărțuită de către un necunoscut și că s-a aflat într-un adevărat pericol.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de urmăritori. Deși mulți preferă să îi facă mai multe complimente în mediul online, unii își încearcă norocul în viața reală.

Ba mai mult decât atât, există și persoane care merg mai departe de atât, așa cum a dezvăluit și Bianca Drăgușanu pe contul său de socializare.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce a fost reclamată la Protecția Animalelor! Iată ce mesaj a transmis vedeta pe contul ei de socializare!

Vedeta a povestit cum a fost urmărită și terorizată de către un bărbat necunoscut în parcarea unui mall din Capitală.

Bianca a decis să le ceară ajutorul tuturor celor care o urmăresc, așa că i-a făcut o fotografie bărbatului care nu îi dă pace și i-a rugat pe toți să îl identifice pe individ.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu, hărțuită de un bărbat[Sursa foto: Instagram]

„Știe cineva cine este domnul? Nu de alta, dar m-a terorizat ier în parcarea unui centru comercial.",

a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram, în dreptul fotografiei cu bărbatul care a hărțuit-o.

Nici în viața personală lucrurile nu stau mai bine pentru Bianca Drăgușanu. Vedeta a recunoscut că sunt probleme între ea și omul de afaceri cu care se iubește. 

Citeste si: Bianca Drăgușanu- urmărită în parcarea unui mall din București: „M-a terorizat!”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Statutul meu e complicat. Acum sunt cum mă vezi: roz și singură. Eu sunt un om care iartă, iartă, iartă... până când nu mai iubește și e posibil să fi ajuns la momentul în care nu mă mai interesează să mă mai întorc. Nu sunt cenușăreasa să-mi pierd pantoful, eu sunt Bianca Drăgușanu.(...) Sunt singura femeie mințită, înșelată? Nu sunt! Și pe Angelina Jolie a înșelat-o Brad Pitt.

Nu mă interesează lucrurile astea superficiale, din punctul meu de vedere”, a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul unui interviu.

 

De asemenea, Bianca a dezvăluit în cadrul unui interviu cum își dorește să arate bărbatul perfect pentru ea:

„Flori, răbdarea, răbdare, răbdare, flori, iar răbdare, iar închid ușa, iar intră pe geam, iar închid geamul, iar închid ușa, iar îl dau afară, iar vine, răbdare, răbdare, atât.

Eu mă văd lângă un bărbat mișto. Care adoră să fie în prezența mea și care mă divinizează așa cum îmi doresc eu”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Bianca Drăgușanu, gest șocant după ce a primit un cadou de la Alex Bodi: „Cumpără-ți o viață”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies