Bianca Dragusanu, tinuta cu care a taiat rasuflarea tuturor la “Premiile Radar de media”

Bianca Dragusanu, tinuta cu care a taiat rasuflarea tuturor la “Premiile Radar de media”
Bianca Dragusanu, tinuta cu care a taiat rasuflarea tuturor la “Premiile Radar de media”

Aseara, la Premiile Radar de Media, vedetele s-au intrecut in tinute care mai de care mai spectaculoase! Dintre toate, Bianca Dragusanu a castigat net in fata celorlalte personalitati prezente la eveniment prin vestimentatia aleasa!

 

Castigatoarea titlului de “Cea mai spectaculoasa revenire in televiziune a anului 2017” a mers pe eleganta si a purtat o rochie lunga, neagra, cu trena, decoltata atat cat trebuie pentru a lasa sa se vada sanii spectaculosi! 

Bianca a completat tinuta cu o pereche de sandale elegante si accesorii fine, cercei cu diamante si un inel spectaculos!

 

Teo Trandafir a fost si ea printre cele mai bine imbracate reprezente ale sexului frumos de la eveniment! “Cea mai populara vedeta de televiziune a anului 2017” a purtat o vestimentatie all-black, compusa din pantaloni si o tunica din paiete, extrem de spectaculoasa, care ii venea de minune.

 

Ilinca Vandici, desemnata “cea mai sexy vedeta din televiziune in 2017”, si-a respectat statutul! Frumoasa prezentatoare de la “Bravo, ai stil” a purtat, ieri, o rochita scurta, neagra, cu volan, la

care a asortat o pereche de sandale elegante.

 

 

Diana Munteanu a facut si ea senzatie intr-o rochie neagra, lunga, la care a adoptat o coafura simpla si de mare efect! Alaturi de ea, Nicusor Stan, gazda serii, a ales o tinuta de efect, compusa din trei piese, pantalon negru, sacou albastru, vesta gri, completata de camasa alba, batista in acelasi ton, cravata mov si pantofi maro.

Nici Roxana Blagu nu a facut exceptie de la capitolul eleganta! Frumoasa femeie a purtat o rochie alba, lunga, din paiete, completata de un clutch si o pereche de sandale.

 

 

Adina Halas a tinut sa mearga pe spectaculozitate si adoptat o vestimentatie indrazneata! Rochia verde cu model, cu o crapatura socanta pe piciorul stang, si buzunar, a facut toti banii!

Victor Slav a punctat serios la capitolul eleganta prin costumul ales, unul sobru, de culoare neagra, completat cu o camasa alba si pantofi de fite! In contrast cu el, colegul de la KanalD, Mihai Mitoseru a ales o tinuta extravaganta!


Ana Maria Barnoschi a fost si ea foarte frumoasa, in rochia neagra, cu corset, conica in partea de jos!

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Bianca Dragusanu a facut accident ieri! "Am luat o curba mai la dreapta, masina lovita e a unei doamne stomatolog, am vorbit si..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies