Bianca Dragusanu & Tristan Tate! Decizie de ultima ora luata de diva in legatura cu afaceristul englez pentru vacanta de vara EXCLUSIV

Bianca Dragusanu & Tristan Tate! Decizie de ultima ora luata de diva in legatura cu afaceristul englez pentru vacanta de vara EXCLUSIV
Bianca Dragusanu & Tristan Tate! Decizie de ultima ora luata de diva in legatura cu afaceristul englez pentru vacanta de vara EXCLUSIV

Frumoasa prezentatoare a show-ului “Te vreau langa mine” a pus lucrurile la punct

 

Bianca Dragusanu a luat o hotarare si nu mai vrea sa se abata de la ea! In ciuda zvonurile care au aparut in media, conform carora prezentatoarea de la KanalD s-ar fi impacat cu Tristan Tate, ei bine, cel putin in acest moment, nici nu se pune problema de vreo reconciliere amoroasa. (citeste ce crede cu adevarat Tristan Tate despre Bianca Dragusanu)

Bianca Dragusanu pleaca in vacanta cu Tristan?! Ce spun prietenii vedetei

Mai mult, Bianca a marturisit cu sinceritate ca povestea de dragoste a ajuns la final si, dupa ziua de nastere a lui Tristan, a preferat sa ii spuna englezului ca, de acum incolo, fiecare trebuie sa o ia pe alt drum, intrucat ce isi doreste unul nu coincide cu stilul de viata al celuilalt!

O dovada in sensul ca totul s-a terminat intre ei este si faptul ca frumoasa femeie s-a decis si in privinta zilelor libere pe care le are in aceasta perioada! Bianca Dragusanu pleaca in vacanta cu Tristan?! Cu siguranta NU, sustin apropiatii vedetei, care mai spun ca blonda a ales sa isi dedice timpul exclusiv fiicei, Sofia Natalia, si mamei sale, doamna Madi! “Ele sunt cele mai importante persoane din viata mea, nimeni altcineva”, a declarat si superba femeie, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Aparitii COLOSALE la preselectiile pentru Exatlon 2! Sotul Andei Adam, dar si fratele "Razboinicei" Alina dau probe pentru urmatorul sezon! Reportaj EXCLUSIV printre cei care se viseaza concurenti in show-ul care a dat peste cap audientele!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies