Bianca Drăgușanu, vizibil afectată după divorțul de Alex Bodi: „M-am grăbit!” Primele declarații

Bianca Drăgușanu, vizibil afectată după divorțul de Alex Bodi: „M-am grăbit!” Primele declarații
Bianca Drăgușanu, vizibil afectată după divorțul de Alex Bodi: „M-am grăbit!” Primele declarații

Bianca Drăgușanu este afectată de ce se întâmplă între ea și Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat. Cei doi soți au mers la notar și au semnat actele, dar nu fără scandal. Și de data aceasta frumoasa blondină și bărbatul cu care a fost căsătorită timp de șapte luni au fost protagonișii unui scnadal în toată regula. La unmoment dat, ea a ieșit le geam și a cerut ajutor: „Sunați la 112! Sunați la 112!”.

După ce a ieșit de la notar, Bianca Drăgușanu era vizibil afectată. 

„Mi-a luat telefonul! Mi-a luat telefonul și l-a spart! Telefonul meu este la el”, a spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„M-am grăbit (n.r.- când s-a căsătorit cu Alex Bodi). O să rămânem prieteni, normal”, a mai adăugat frumoaa blondină, înainte de a se urca în mașină.

 

Alex Bodi, primele declarații despre scandalul cu Bianca Drăgușanu! Totul a pornit de la o poză sexy

După ce Bianca Drăgușanu a plâns vorbind despre problemele cu care se confruntă, Alex Bodi a venit și el în platoul Teo Show. La un moment dat a adus în discuție și fotografia din cauza căreia s-a certat cu soția lui. Afaceristul a evidențiat faptul că vrea să aibă lângă el o femeie de afaceri puternică și care se face remarcată prin succesul pe care îl are, nu prin felul în care

arată.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a plâns din cauza soțului, chiar de ziua ei! „Merit să fiu iubită și să primesc ceea ce dau...”

„Din moment ce esti o femeie de afaceri, esti sotie, ce vrei? Să pozezi in Playboy? E mai bine să fii acoperită, ca de dezbrăcat se dezbracă toată lumea. Eu i-am spus de multe ori că o apreciez mai mult cand se îmbracă elegant, se îmbracă frumos”,  a spus Alex Bodi.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Bianca Drăgușanu a șocat la ultima ei apariție la sală! Ce ținută uluitoare a purtat diva!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies