BIANCA IORDACHE: Cine este și cu ce se ocupă fosta iubita a lui Alex Bodi

Cine este Bianca Iordache, femeia care i-a furat inima lui Pepe!
Cine este Bianca Iordache, femeia care i-a furat inima lui Pepe!

Pepe vrea să dea uitării trecutul lui, alături de Raluca Pastramă și se reorienteaza către Bianca Iordache! Totuși, Bianca Iordache este nouă "țintă" a celebrului Alex Bodi

La începutul lunii noiembrie a anului 2020, Pepe anunța despărțirea de Raluca Pastramă, într-un moment în care nimeni nu ar fi bănuit că sunt probleme în paradis. În luna februarie a acestui an, aceștia au divorțat oficial după o serie de tratative în care au stabilit clar cum se vor împărți bunurile dobândite în timpul căsniciei, dar și custodia fetițelor lor. Pepe este un bărbat liber... și deja a început “vânătoarea” de noi pretendente pentru brațul său bine lucrat la sala de forță.

Cine este Bianca Iordache, animatoarea care i-a cucerit pe Pepe și pe Alex Bodi

Cine este Bianca Iordache, femeia care i-a furat inima lui Pepe!
Cine este Bianca Iordache, femeia care i-a furat inima lui Pepe![Sursa foto: Instagram]

Atenția lui a fost îndreptată către Bianca Iordache, o voluptoasă animatoare. “Scânteia” a pornit chiar de la artist… Pepe a lăsat un comentariu la una din pozele Biancăi Iordache. Nu este de mirare, de ce a ales-o Pepe pe Bianca Iordache… Tânăra domnișoară are trăsături de invidiat, un corp bine lucrat și întreținut cu o alimentație sănătoasă.

Totuși, postul a fost o "piedică" pentru Pepe, pentru a încerca vreo apropiere față de tânăra animatoare. Bianca Iordache este o cunoștință mai vechea a cântărețului, cei doi cunoscându-se de ani buni la un club de fițe din capitală. Invitat într-o emisiune recentă, acesta a precizat mai multe detalii despre Bianca: „Am intrat în altă etapă, nu mai vreau să discut despre asta. Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare.
Am zis că dacă nu era “post”, mă uităm mai atent. Am dat mai departe. Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult. Dacă nu eram în post, intra pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează”,
a precizat Pepe la un post de televiziune.

Cine este Bianca Iordache, femeia care i-a furat inima lui Pepe!
Comentariul lui Pepe la postarea Biancai Iordache [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este femeia care i-a atras atenția lui Pepe? Artistul a recunoscut: „Eu am mai vorbit cu ea...” Incredibil ce comentariu i-a lăsat pe instagram

În același interviu, artistul a precizat că au existat niște zvonuri false apărute în presă. Pepe a precizat că nu a petrecut Paștele cu Raluca Pastramă și nu a existat nicio împăcare între cei doi. Confuzia a fost creată din cauza pozelor postate în mediul online.

Pepe a petrecut Paștele cu Bianca Iordache?

„A fost un Paște frumos, plin de iubire.

Am fost și la Arsenie Boca în Vinerea Mare. Sâmbătă am fost cu fetițele, am petrecut în familie. Duminică am avut concert cu Paloma și am lansat și nouă piesă „Înger”. A fost un Paște altfel, mult mai emoționant. Duminică după-amiază a venit Raluca și le-a luat. Nu am fost la aceeași masă împreună. Nu s-a întâmplat asta. Presa a vrut să ne împace, dar nu este OK. Totul a pornit de o săptămână înainte când m-a sunat cineva să mă întrebe ce lansez… Cu fetele, ce își doresc de iepuraș? Și “Paștele” cu cine îl faci? În familie! Ok.
Pa! Mi s-a părut un pic mai altfel pentru că după atâta pandemie, atâtea încercări și a fost un an foarte greu.”
, a adăugat Pepe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Pepe nu se mai întoarce la Raluca Pascu! A fost cucerit de Bianca Iordache

Bianca Iordache are deja zece de mii de urmăritori în mediul virtual și tot timpul își pune în valoare cele mai bune poze cu unghiuri ce încing imaginația bărbaților. Dacă o să existe un nou cuplu în showbiz-ul nostru autohton între Pepe și Bianca Iordache, timpul o să fie cel care “decide”.

Bianca Iordache s-a întâlnit cu Alex Bodi

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Cine este OANA MARICA. Biografie: data nașterii, relații amoroase, carieră

Bianca iordache si alex bodi
Bianca Iordache si Alex Bodi[Sursa foto: Instagram]

După ce a fost în prim-plan în preajma sărbătorilor pascale, cu mesajele dintre ea şi Pepe, Bianca Iordache şochează din nou... Într-una dintre seri a apărut într-un club al capitalei alături de... Alex Bodi.

Lumea speculează în general, suntem în cunoaștere momentan. Nu este cazul să spunem. Dacă va fi ceva serios sau mai mult decât ieșiri în oraș, probabil vom spune. Noi ne știm de mult timp, suntem prieteni. Ne-am cunoscut prin cunoștințe comune. Nu a fost nimic organizat, pur și simplu s-a întâmplat să ajungem în seara respectivă în club și ne-am întâlnit acolo.", a povestit Bianca Iordache.

Bianca Iordache s-a certat cu Alex Bodi

Nebănuite sunt căile dragostei.. după mai multe întâlniri cu unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi, Bianca Iordache a luat o decizie radicală.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alex Bodi se pare că este dat uitării... El îi furase inima într-o perioadă de timp, Biancăi. Aceasta a fost deranjată ca bărbatul nu îşi asumă relaţia, ba mai mult, că schimbă femeile foarte des.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Bianca Iordache a precizat: „Relația a durat mai mult, asumarea a durat 4 zile. El nu știe săracul încotro s-o ia, înainte înapoi, vine să-mi explice mie lucrurile astea.. de ce mai vorbim, de ce mă mai cauți. Mă deranjează că nu e un bărbat asumat cum pretinde că este, știam că vorbește cu domnișoara Justyna, nu dorm pe mine."

În ultima perioadă, Bianca Iordache îi ţine partea Biancăi Dragusanu.

“Bodi s-a ridicat pe spatele unei femei, pe care în final a împroșcat-o cu noroi! “Nu mă interesează nici el, nici actuala lui iubită (n.r- Justyna, din Polonia). Eu zic că i se dă prea multă importanță și nu este cazul. Eu nu am regrete în viață. Eu, spre deosebire de el, sunt o femeie asumată, nu mă ascund după degete. Nu este un bărbat asumat și în afară de teatru ieftin nu știe nimic. Dacă tot sunt eu un nimeni, cum a declarat el azi, la o emisiune, el cine este!? Cu ce s-a făcut remarcat, de 2-3 ani în București!? S-a ridicat pe spatele unei femei pe care în final a împroșcat-o cu noroi, pentru că asta este el! El se folosește de oameni, iar când oamenii refuză să îi mai facă jocul începe să arunce cu pietre și cu noroi în oameni. Un bărbat de afaceri și un bărbat cu respect de sine și putere nu face ce face el și nici nu se duce ca o curcă beată în 100 de direcții pe care nu și le asumă.”, a precizat Bianca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca (@bianca_iordache)

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Pepe și Raluca Pastramă, întâlnire emoționantă de Paște

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies