Bianca pleacă de la Puterea Dragostei! Anunţul a fost făcut de Livian!

Bianca pleacă de la Puterea Dragostei! Anunţul a fost făcut de Livian!
Bianca pleacă de la Puterea Dragostei! Anunţul a fost făcut de Livian!

Bianca de la Puterea Dragostei pleacă din casă! Anunţul a fost făcut de Livian, în urmă cu puţin timp!

Livian a făcut un anunţ tulburător pentru fanii lui şi ai Biancăi. Fiul lui Nelson Mondialu a declarat, în urmă cu câteva ore, că el şi cu fosta lui iubită vor părăsi casa Puterea Dragostei.

Tânărul a recunoscut că el a fost cel care a sfătuit-o pe frumoasa brunetă să facă pasul decisiv, considerând că, după apariţia filmărilor compromiţătoare care-o au ca protagonistă, viaţa Biancăi în casă ar fi un coşmar plin cu ironii, jigniri şi glume proaste din partea celorlalţi concurenţi.

Livian a lăsat să se înţeleagă că are, în continuare, sentimente foarte puternice pentru fosta lui prietenă şi că va fi alături de ea mereu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Nelson Mondialu', dezvăluiri șocante despre Bianca: „Sunt dovezi foarte înfiorătoare. Frate-său a inițiat-o în aceste fapte”

Bianca de la Puterea Dragostei pleacă din casă! "Ne vom avea însă, în suflete, mereu, unul pe celălalt. Indiferent de oră, de zi, de situaţie, ne vom ajuta"

Citeste si: Fratele Biancăi de la Puterea Dragostei răbufnește după acuzațiile de proxenetism: „Nu va este rusine?”

" Povestea dintre mine şi Bianca a avut suişuri şi coborâşuri, condimente, picanterii.

Încă de la prima întâlnire între noi a fost ceva special, ceva ce ar putea ajunge un best seller. Dar, să vă spun esenţialul...I-am spus Biancăi că eu plec şi am sfătuit-o să facă acelaşi lucru pentru că nu mai are rost să rămână. I-am zis că trebuie să cerem amândoi eliminarea şi să vorbim cu cei din producţie să ne lase să plecăm, pentru că noi am dat totul aici.
Vom pleca împreună, dar fiecare va merge pe drumul lui. Ne vom avea însă, în suflete, mereu unul pe celălalt. Indiferent de oră, de zi, de situaţie ne vom ajuta. Vom fi la un telefon distanţă unul de celălalt. Urmează capitole noi în vieţile noastre, iar pentru mine vor fi pline de zâmbete, de mister, vor fi ca un serial. Promit că, după ce voi părăsi casa, o să vă dau toate secretele, o să vă povestesc tot ce s-a întâmplat între mine şi Bianca, e un şir de coincidenţe fascinante la început.
M-am întâlnit cu ea de trei ori, întâmplător, în centrul Istanbulului înainte să ne vedem în casă. Nu am cum să uit asta, dar o să vă povestesc eu mai multe când vine momentul
", a spus Livian pe vlog-ul lui.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Fostul iubit cu care Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat rupe tăcerea, după ce s-a spus că el ar fi publicat imaginile compromițătoare: „Chiar râd foarte mult”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies