Bianca Pop, imagini halucinante de la Psihiatrie! "Îmi este rău!"

Bianca Pop, imagini halucinante de la Psihiatrie!
Bianca Pop, imagini halucinante de la Psihiatrie! "Îmi este rău!"

Fosta ispită le-a transmis fanilor un mesaj de-a dreptul surpinzător, la scurt timp după ce medicii au decis să o externeze. Se pare că bruneta este însărcinată cu un cunoscut patron de restaurant.

Bianca Pop, tânăra cunoscută pentru faptul că nu iese din casă fără o mie de euro cash în geantă, a suferit o schimbare radicală din cauza problemelor pe care le-a avut în ultima perioadă. Bruneta a slăbit enorm, ajungând să cântărească doar 39 de kilograme, de la 56 cât avea. Certurile în familie și cu fostul partener de viață au adus-o la psihiatrie, acolo unde a făcut diferite tratamente pentru a se pune pe picioare.

În urmă cu scurt timp, vedeta a anunțat că este însărcinată, veste care a venit ca un șoc pentru fani!

Citeste si: Florin Rusu și Bianca Pop s-au despărțit: „Nu pot să stau să îi bag mințile în cap”

Bianca Pop a rămas gravidă
Bianca Pop a rămas gravidă[Sursa foto: Instagram]

Într-un video postat pe contul ei de Facebook, Bianca Pop şi-a şocat urmatitorii. Filmată în maşină, Bianca a trasmis un mesaj: "Îmi este rău!"

Bianca Pop este însărcinată! Ce mesaj a transmis bruneta?

Recent, bruneta le-a spus urmăritorilor de pe rețelele de socializare că este gravidă cu patronul unui cunoscut restaurant. Anunțul a fost făcut în cadrul unei intervenții despre fostul iubit, pe care vrea să se răzbune pentru tot ce i-a făcut. Chiar și așa, Bianca Pop nu a dorit să ofere foarte multe informații despre acest subiect, dar și-a invitat apropiații la o petrecere organizată în cinstea noilor vești.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Începând din acest moment, toți banii mei, toți prietenii mei, toți interlopii mei i-au spus la Rusu că nu va mai cânta niciunde, nici el, nici Prințesa Ardealului, pentru tot ce mi-a făcut. Abia acum am ieșit de la Spitalul 6, am fost legată în cămașă de forță.

Și, pe lângă asta, sunt însărcinată cu patronul restaurantului, (n.r. arată cu mâna către sigla rerstaurantului Carnes a la Brasa) mai târziu facem party aici, aici ne găsiți mai târziu. Toți fanii mei sunteți invitați și vă aștept”, a declarat vedeta, pe conturile de socializare unde își ține adesea fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Citeste si: Bianca Pop și Florin Rusu formează un cuplu! Artistul a confirmat totul: „De acolo a izbucnit o relație”

Bianca Pop și Florin Rusu s-au despărțit după câteva săptămâni de relație

Fostul concurent de la Puterea Dragostei și bruneta au format un cuplu timp de doar câteva săptămâni, iar mai apoi și-au spus adio. Florin Rusu a făcut anunțul despre separare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Pe mine tradarea ma doare cel mai tare. E vorba de mai multe chestii in spate. Ea mai tine legatura si cu fostii. Ea vrea să fie doar pe micile ecrane, mie nu imi place sa ies in atentia tuturor. Eu caut o femeie de casă, ea visează la cluburi și alte lucruri. Consider că nu ne potrivim și o să caut pe altcineva.

Foarte multe gelozii din partea ei și nu-mi plac.

Are legătură cu multe lucruri. Eu nu pot să stau să-i bag mințile în cap. Ea a postat niște chestii foarte urâte. Eu am încercat să o ajut foarte mult, dar degeaba. Eu nu mai pot să am grijă de ea, trebuie să îmi cresc copilul.", a mărturisit Florin Rusu în cadrul unui interviu TV.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Cătălin Moroșanu. „Copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies