Bianca Pop, noi imagini cutremurătoare după ce a anunțat că este însărcinată: „Mi-e rău. O să facă ăștia pușcărie”

Bianca Pop
Bianca Pop bolnava

Ce se întâmplă cu Bianca Pop, după ce a dezvăluit că este însărcinată pentru prima dată! Cum se simte fosta ispită!

La scurt timp după ce a anunțat că este însărcinată, Bianca Pop a făcut un nou anunț cutremurător. Tânăra care în trecut a fost ispită într-o cunoscută emisiune Tv se simte din ce în ce mai rău.

Fosta iubită a lui Florin Rusu a reușit să îi sperie din nou pe cei casre o urmăresc pe rețelele de socializare. Vizibil slăbită, lipsită de vlagă și extrem de tristă, tânăra le-a transmis celor care o urmăresc faptul că se simte din ce în ce mai rău, iar starea ei de sănătate se degradează.

Bianca Pop
Bianca Pop internata la Psihiatrie[Sursa foto: Tik-Tok]

Citeste si: Bianca Pop va deveni mămică pentru prima dată! Bruneta a dat vestea neașteptată pe Internet: „Sunt însărcinată”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Mi-e rău. O să facă ăștia pușcărie. Uitați-vă la ochii mei. De la lună la lună sunt mai rău.

Toată viața mea am făcut bine.. Am făcut și rău recunosc chiar foarte mult rău, dar nimeni nu este perfect în viață din ce știu eu și nimeni nu va fi perfect niciodată pentru că așa ne-a lăsat Dumnezeu pe pământ...
Am nevoie de liniște la ora actuală, îmi închid toate telefoanele și doar presa va avea acces la mine!

Bianca Pop
Bianca Pop bolnava[Sursa foto: Instagram]

Vă rog din tot sufletul meu să stați departe de anturaje proaste și de substanțe sau alcool 😔🥺.

Vă pup vă iubesc și vă doresc la toți ceea ce îmi doriti și voi mie ,😉 Atât pot să vă spun că, nu am absolut nimic cu nimeni!
Vă doresc la fiecare să treacă prin ce am trecut eu și aici mă refer la toate persoanele care au vorbit urât la adresa mea...au mințit... ”, a spus Bianca Pop, în videoclipul și în msajele postat pe rețelele de socializare.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: VIDEO|Bianca Pop a fost internată la Spitalul 9: „Fac crimă, ies și o omor pe Loredana Chivu”

@ilieclaudiaana #5pasidebine #onlyforyou #foryoupage #șefa #bianca #viralvideo #biancapop #foryou ♬ sunet original- Ilie Claudia Ana

Bianca Pop este însărcinată

Bianca Pop a fost externată de curând din Spitalul pentru Toxicodependențe și Psihiatrie unde a fost internată chiar de către mama ei și a anunțat la scurt timp că este însărcinată cu patronul unui cunoscut restaurant.

În plus, ea a avut o relație cu Florin Rusu de la Puterea dragostei, iar tânărul a anunțat zilele trecute că s-a despărțit de ea:

„Începând din acest moment, toți banii mei, toți prietenii mei, toți interlopii mei i-au spus la Rusu că nu va mai cânta niciunde, nici el, nici Prințesa Ardealului, pentru tot ce mi-a făcut. Abia acum am ieșit de la Spitalul 6, am fost legată în cămașă de forță.

Și, pe lângă asta, sunt însărcinată cu patronul restaurantului, (n.r. arată cu mâna către sigla restaurantului) mai târziu facem party aici, aici ne găsiți mai târziu. Toți fanii mei sunteți invitați și vă aștept!”, a mai declarat Bianca, în urmă cu scurt timp, pe internet.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Florin Rusu și Bianca Pop s-au despărțit: „Nu pot să stau să îi bag mințile în cap”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies