Bianca Pop se mărită! Faimoasa ispită a anunțat că face nuntă cu un bărbat celebru!

bianca-pop-se-marita
bianca-pop-se-marita

Bianca Pop se mărită! Faimoasa ispită a fost implicată în destule scandaluri în ultima perioadă, așa că a decis să se liniștească și să se așeze la casa ei.

Bianca Pop se mărită! Faimoasa fostă ispită a anunțat că va face nuntă cu un bărbat, nepotul unui celebru solist de muzică de petrecere. Se pare că, în mijlocul numeroaselor scandaluri în care este implicată Bianca Pop, bruneta a decis să se așeze la casa ei și să se liniștească. Ispita a mărturisit că a fost cerută de soție și că răspunsul a fost, evident... DA!

Citeste si: Bianca Pop, de râsul lumii! Faimoasa ispită nu și-a plătit sejurul de la mare! ”Nu aveam bani. Ce era să fac, să s...?!”

bianca-pop-se-marita
bianca-pop-se-marita

Bianca Pop a anunțat că se căsătorește, după ce iubitul ei a cerut-o de soție și, chiar dacă nu a putut dezvălui când, cum și nici unde va avea loc marele eveniment din viața ei, bruneta este conștientă că la nunta sa vor cânta doar artiști de nota zece, având în vedere că viitorul său soț este nepotul unui reputat manelist.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bianca Pop, la un pas să bage în război două clanuri interlope! Povestea din spatele înregistrării în care ispita se plânge că a fost agresată

bianca-pop-se-marita
bianca-pop-se-marita

Bianca Pop se mărită! Cine este viitorul ei soț?

Pe rețelele sale de socializare Bianca Pop a dezvăluit că urmează să meargă la altar cu bărbatul pe care îl iubește, fiind vorba de nimeni altul decât Richard, nepotul lui Sorinel Puștiu.

Deși nu au stabilit încă data, se pare că viitori miri știu cu exactitate cine va asigura programul artistic la nunta lor, iar artiștii sunt, într-adevăr, de top! Andra, Florin Salam și Adrian Minune sunt doar câteva dintre personalitățile care îi vor bucura pe invitați la nuntă.

bianca-pop-se-marita
bianca-pop-se-marita

„Richard, nepotul lui Sorinel Puștiul m-a cerut de soție! Și nunta va fi curând. Bineînțeles, va cânta: Andra, Florin Salam, Adrian Minune, Sorinel Puștiul, Tzankă...

Nu pot să vă spun încă data, dar veți afla,” a dezvăluit Bianca Pop, referitor la faptul că se mărită.

Citeste si: Bianca Pop a izbucnit în lacrimi la TV: ”A murit într-un accident de maşină”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Focar de coronavirus în Slobozia! Cinci persoane au fost testate pozitiv la un azil de bătrâni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies