Bianca Rus a reusit imposibilul: “In trei saptamani am slabit 6 kg. In ziua de Craciun eu eram la sala, iar de prajituri nu m-am atins!”

Bianca Rus a reusit imposibilul: “In trei saptamani am slabit 6 kg. In ziua de Craciun eu eram la sala, iar de prajituri nu m-am atins!”
Bianca Rus a reusit imposibilul: “In trei saptamani am slabit 6 kg. In ziua de Craciun eu eram la sala, iar de prajituri nu m-am atins!”

Imposibilul a devenit posibil. Dupa o lunga perioada in care a incercat toate dietele de slabit si a ajuns sa mearga la sala zilnic, Bianca Rus a reusit sa slabesca asa cum si-a dorit.

 

Bianca Rus tace si face! In ultimul an si jumatate, fosta prezentatoare de la Etno TV ne obisnuise sa apara pe sticla spunand printre sughituri si rauri de lacrimi ca nu reuseste sa slabeasca sub niciun chip.
Iata insa ca dupa cateva luni in care a strans din dinti si nu si-a mai plans de mila, Bianca a gasit singura solutia salvatoare.
Iar reusita ei este una de admirat, trasformarea sa fiind absolut uluitoare.
“Dieta mea nu tine de un aliment miraculos sau de un secret anume. Duc un stil de viata sanatos, fac mult sport si am scos din alimentatie prajelile, dulciurile si fainoasele. Beau shake-uri de legume si fructe si merg la sala zilnic. Am fost si de Sarbatori, da. In ziua de Craciun eu eram la sala, iar de prajituri nu m-am atins! Am reusit, desi acum catva timp credeam ca e imposibil.
Mama mea gateste foarte, foarte bine, o nebunie de bunatati pregateste de Sarbatori. Anul asta, insa, eu nu am mai mancat din ele. Am ajutat la prepararea lor si cand a fost sa ne punem la masa eu am mancat tot salate si m-am multumit cu privitul. A fost o chestie mentala, o ambitie, stiam ca fac bine ceea ce fac. Am fost foarte mandra de mine ca am rezistat.
Cand am vazut ca in trei saptamani, de cand sunt la Satu Mare, am reusit sa dau inca 6 kilograme jos am simtit o multumire greu de exprimat in cuvinte. Nu e efort, e mai mult ambitie si munca sustinuta. Am 4 antrenori de fitness, unul pentru abdomen, altul pentru picioare si tot asa”, a declarat Bianca Rus fericita si multumita de performanta sa demna de admirat pentru WOWbiz.ro.

Bianca Rus tace si face! In ultimul an si jumatate, fosta prezentatoare de la Etno TV ne obisnuise sa apara pe sticla spunand printre sughituri si rauri de lacrimi ca

nu reuseste sa slabeasca sub niciun chip.

Iata insa ca dupa cateva luni in care a strans din dinti si nu si-a mai plans de mila, Bianca a gasit singura solutia salvatoare. Iar reusita ei este una de admirat, trasformarea sa fiind absolut uluitoare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Dieta mea nu tine de un aliment miraculos sau de un secret anume.
Duc un stil de viata sanatos, fac mult sport si am scos din alimentatie prajelile, dulciurile si fainoasele. Beau shake-uri de legume si fructe si merg la sala zilnic. Am fost si de Sarbatori, da. In ziua de Craciun eu eram la sala, iar de prajituri nu m-am atins! Am reusit, desi acum catva timp credeam ca e imposibil. Mama mea gateste foarte, foarte bine, o nebunie de bunatati pregateste de Sarbatori.
Anul asta, insa, eu nu am mai mancat din ele. Am ajutat la prepararea lor si cand a fost sa ne punem la masa eu am mancat tot salate si m-am multumit cu privitul. A fost o chestie mentala, o ambitie, stiam ca fac bine ceea ce fac. Am fost foarte mandra de mine ca am rezistat. Cand am vazut ca in trei saptamani, de cand sunt la Satu Mare, am reusit sa dau inca 6 kilograme jos am simtit o multumire greu de exprimat in cuvinte.
Nu e efort, e mai mult ambitie si munca sustinuta. Am 4 antrenori de fitness, unul pentru abdomen, altul pentru picioare si tot asa
”, a declarat Bianca Rus fericita si multumita de performanta sa demna de admirat pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Akif nu mai are mult de trăit. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 24 septembrie, începând cu ora 20:00- kanald.ro

Citește și: "A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Care este secretul Ginei Bradea pentru cele mai gustoase murături? „Pepenașii rezistă mult timp, nu se înmoaie, rămân gustoși, cu adevărat fantastici.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Industriile în care firmele românești excelează și fac față competiției internaționale

El este noul partener de platou al frumoasei Su Burcu Yazgı Coşkun, care a dat viață personajului Asiye în serialul Totul pentru familia mea! Iată cât de bine se potrivesc renumiții actori în producția pentru care filmează în prezent

A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu


Cookies