Bianca Rus, atac la adresa Cristinei Șișcanu, după eliminare! "Du-te acasă, vezi-ți de copiii tăi"

Bia Rus, atac la adresa Cristinei Șișcanu după eliminare
Bia Rus își spune toate ofurile după eliminarea sa din concursul televizat „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Invitată la o discuție cu gazda WOWbiz, Bia Rus a dat toate cărțile pe față. Chiar și după eliminarea sa, ea nu renunță la scandalurile emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Blondina a luat toate concurentele la rost.

Bia Rus susţine că a fost nedreptățită la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

În urmă cu două săptămâni, Bianca Rus a fost eliminată din „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Ea încă este supărată pe nedreptățile care crede că i-au fost făcute.

„Jurații din ziua de azi nu sunt prea corecți și au cam uitat să se uite la ținutele mele. L-au luat pe nu in brațe și au rămas așa.”,

a declarat fosta concurentă în cadrul interviului său pentru WOWbiz.ro.

Frustrările sale nu sunt îndreptate doar către jurați, ci și către concurente. Bia a mărturisit că răutatea fetelor a afectat-o mai mult decât s-ar fi așteptat, având în vedere personalitatea sa puternică. Momentul de slăbiciune a luat sfârșit repede, însă, iar Bia a încheiat momentul dând dovadă de multă încredere în propria persoană:

„Cel mai trist moment al emisiunii era atunci când vorbeam din suflet către publicul de acasă și le dădeam pupi, iar fetele începeau să râdă și să cârcotească în spatele meu, tocmai ca să mă pierd. Dar eu nu ma pierd! Fetelor, eu am vorbele la mine mereu, sunt cu un pas înaintea voastră.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Părerea Biei despre Cristina Șișcanu

În continuare, Bia a fost întrebată despre părerile pe care le are despre concurentele rămase în emisiune, luându-le la rând. Ea a început cu Cristina Șișcanu, față de care este din ce în ce mai clar că nu are o părere prea bună:

„Draga mea, dacă nu ai despre ce să mai vorbești la „Bravo, ai Stil!” du-te acasă!”, i-a spus, tăios, Bianca fostei sale colege, de la distanță.

Blondina s-a arătat extrem de deranjată de faptul că încă se mai vorbește despre ea în emisiune, chiar și după ce a fost eliminată. Din acest punct de vedere, Cristina Șișcanu este sursa supărărilor Biei.

„Zici că am murit și mi-a venit pomenirea… Acatistul, cu Cristina Șișcanu! Nu înțeleg de ce încă vorbești despre mine. Du-te acasă, vezi-ți de copiii tăi și lasă-mă pe mine în pace, că eu sunt bine mersi!”, a continuat frumoasa blondină.

„Din punct de vedere vestimentar, draga mea, în ultima gală ai fost varză cu penele alea în cap!”, a fost singurul comentariu în ceea ce privește abilitățile stilistice ale Cristinei Șișcanu. 

Ținuta Cristinei Șișcanu, aspru criticată de Bia Rus
Ținuta Cristinei Șișcanu, aspru criticată de Bia Rus: „În ultima gală ai fost varză!”[Sursa foto: Captură KANAL D]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Tonciu, declaraţie explozivă în urmă cu puţin timp! "Bag divorţ, direct, dacă..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies