Bianca Rus de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are un nou iubit! Dezvăluiri de ultim moment

Bianca Rus
Bianca Rus la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat care este mai tânăr ca ea, însă totul se întâmplă departe de ochii lumii!

Potrivit wowbiz.ro, există numeroase ipoteze potrivit cărora, în ultima perioadă, Bianca Rus a avut un comportament aparte, care, ce să vedeți, denotă faptul că este îndrăgostită peste măsură! Se pare că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și tânărul care i-a sucit mințile au o relație de câteva luni bune, iar bărbatul este mai mic decât focoasa brunetă.

Bianca Rus
Bianca Rus înainte să fie eliminată din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”.[Sursa foto: Facebook Bianca Rus]

”Bianca este cu un tânăr de care este tare îndrăgostită.

Deocamdată nu vrea să vorbească despre noua ei relație.”, a povestit un cunoscut de-al celor doi, pentru publicația citată anterior.

Toate detaliile despre noul iubit al biancăi Rus, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Astfel, chiar dacă Bianca Rus a fost rezervată nu doar în declarații, ci și în postări, în ceea ce îl privește pe tânărul care i-a furat inima, există numeroase aspecte care sugerează relația celor doi.

Deși fosta prezentatoare TV nu a postat nimic despre fostul său iubit, tânărul cu care ea se iubește a umplut rețelele de socializare cu fotografii în care apare în diferite ipostaze, alături de ibovnica sa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca Rus
Sursele au dezvăluit că Bianca Rus are un nou iubit.[Sursa foto: Facebook Bianca Rus]

Mai mult, în ciuda faptului că nu a dorit să se afișeze cu iubitul ei mult mai tinerel până acum, atunci când acesta realizează câte o postare care o include și pe ea, Bianca Rus este de

fiecare dată extrem de rapidă și comentează diverse emoticoane care reprezintă nimic altceva decât iubire. Fie că vorbim despre inimioare sau pupici, postările acestuia au fost inundate de astfel de răspunsuri.

Bianca Rus
Bianca Rus alături de noul său iubit.[Sursa foto: Facebook Bianca Rus]

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” apare alături de bărbatul misterios din diverse locuri extrem romantice, cum ar fi piscina, diferite restaurante, dar și la promenade sau întâlniri. De asemenea, iubitul său este model și a apărut în diferite campanii atât alături de Bianca Rus, iubita sa, dar și alături de Maria Ilioiu, o altă fostă concurentă de la „Bravo,

ai stil! Celebrities”, cea mai cunoscută emisiune de fashion.

Bianca Rus
Bianca Rus și iubitul său, un bărbat misterios, mult mai tânăr.[Sursa foto: Facebook Bianca Rus]

”Bianca Rus si iubitul ei vă prezintă noile costume pereche de la Desire!”, se arată în comunicatul de pe site-ul de haine, pe care cei doi îl promovează.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bianca Rus și Cristina Şişcanu Şişcanu nu se mai suportă! "Dată trecută am ingnorat-o pentru ca spunea numai prostii!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies