Bianca Rus, declaraţii incendiare despre Andreea Tonciu! Fosta concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities" îngroapă securea războiului!

Declarații din primul interviu după ce Bia Rus a fost eliminată
Primul interviu după ce Bia Rus a fost eliminată: „Eu mi-am corectat kilogramele, Andreea și-a corectat nasul”

Fosta concurentă a emisiunii fenomen „Bravo, ai Stil! Celebrities”, Bianca Rus, a luat la rost fiecare concurentă rămasă în competiție și ne-a impresionat complet cu răspunsurile sale.

„Amândouă arătăm foarte bine!”

Bia a fost întrebată pe rând de părerea sa despre concurentele care au rămas în emisiune. Cel mai acid comentariu a fost de departe cel adresat Cristinei Șișcanu

Cel despre Andreea Tonciu, însă, a fost de-a dreptul surprinzător, având în vedere scandalurile dintre cele două vedete, și a dus la un subiect de discuție mult mai profund.

„Nu ne-am certat. Că ea bătea câmpii și mai vorbea prost despre mine e altceva. Dar o sa vorbesc si eu despre tine, Andreea”, a spus Bianca Rus, urmat de un rânjet amenințător. 

„Aveai pantofi frumoși în ultima emisiune, dar rochia era nimica cu nimica, fata mea!” A continuat blondina, în stilul caracteristic acid, dar prietenos.

Ceea ce a urmat a fost elementul-surpriză al interviului, când Bia Rus chiar a punctat un lucru pe care ea și Andreea îl au în comun.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Am avut niște scandaluri în trecut, când eu aveam prea multă greutate în plus, iar ea nasul prea lung. Între timp eu mi-am corectat kilogramele, Andreea și-a corectat nasul… și amandouă arătăm foarte bine.”, a declarat fosta concurentă, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Ea a spus în continuarea discursului său că un mare avantaj al Andreei este chiar corpul cu care s-a născut, care este și a fost armonios dintotdeauna.

Această declarație a sa a deschis o discuție emoționantă despre trecutul dificil al Biancăi. 

Cum a slăbit Bia 60 de kilograme?

„Eu am muncit foarte mult ca să obțin corpul pe care îl am astăzi. Cei de acasă nu știu, dar m-am închis timp de 3 luni în sală”, a mărturisit concurenta proaspăt eliminată în continuare. 

„Lumea de acasă nu știe că am ținut un regim foarte drastic.

Mâncam doar ceea ce scria în foaia de regim și făceam câte 3-4 ore de sport pe zi! M-am dus la Satu Mare, m-am rupt de București și trei luni de zile doar asta am făcut. Numai sală, sport, sport, sport! Și dietă, bineînțeles.”, a continuat Bia.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Blondina a explicat și ce eforturi necesită intervenția pe care aceasta și-a făcut-o, și anume montarea unui balon gastric, care a ajutat-o să slăbească 60 de kilograme. 

Cum arăta Bianca Rus înainte să slăbească
Cum arăta Bianca Rus înainte să slăbească[Sursa foto: MediaFax Foto]

„După ce slăbești, sunt foarte multe alte lucruri de făcut. Uneori, trebuie chiar să își tai pielea!”, a spus vedeta. 

Cu toate acestea, ea a declarat că are doar două intervenții, dintre care eliminarea surplusului de piele nu face parte.

„În afară de gastric sleeve și niște volum adițional în buze, nu mai am nimic. Nu a fost cazul. Am fost ambițioasă, mi-am luat un antrenor foarte bun și am reușit! ”, a spus Bia Rus, demonstrând încă o dată cât de puternică este.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Vera Daghie, doctor nutriționist, a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor! „Care este alimentul care ne îngrașă cel mai mult?” 

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies