Bianca Rus, divorț după luna de miere. De ce a ales să încheie căsnicia, la puțin timp după nuntă

Bianca Rus, divorț după luna de miere. De ce a ales să încheie căsnicia, la puțin timp după nuntă
Bianca Rus, divorț după luna de miere. De ce a ales să încheie căsnicia, la puțin timp după nuntă

Bianca Rus, a fost invitată la Detectorul de minciuni, unde și-a deschis sufletul și a discutat despre căsnicia ei eșuată, însă și despre cum fostul soț a încercat să profite de banii acesteia.

Bia Rus, deși a dispărut pentru ceva timp din lumina reflectoarelor și a renunțat temporar la muzică, nu a pierdut timpul deloc. Artista a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a anunțat că se mărită, iar mai mult decât atât, tânăra a avut o nuntă de senzație cu peste 400 de invitați. Însă, la scurt timp după nuntă, artista a hotărât să divorțeze.

Invitată la Detectorul de minciuni, emisiunea o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, aceasta a făcut dezvăluiri uluitoare despre mariajul ei eșuat.

Citește și: “Hai să fim mai buni!” Bianca Rus a oferit o replică persoanelor care o critică pentru kilogramele sale

Bianca Rus, divorț după luna de miere[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Mă hrănesc prin perfuzii!” Bianca Rus, transformare de senzație în ultimii ani. Artista a reușit să slăbească 70 de kilograme, însă a avut probleme de sănătate

Bianca Rus, despre bărbații care au profitat financiar de ea

Întrebată de Oana Radu dacă a dat peste bărbați în viața ei care au încercat să profite de aceasta, doar pentru că are o situație financiară bună, Bia Rus a mărturisit că unul dintre ei a fost chiar fostul ei soț, Antonio, de care a divorțat imediat după ce s-au întors din luna de miere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Da, da, da. Exact cazul pe care l-am avut cu Antonio, dar pe care l-am lăsat în urmă, nu mai vreau să mă gândesc la așa ceva. Cred că a fost un plan pe care și l-a dus la bun sfârșit, doar că s-a ajuns prea departe, să faci o nuntă cu 450 de invitați și să-ți dai seama, la un moment dat, că omul a vrut să obțină ceva.

n.r Nu a dat niciun semn că este atras și de banii tăi?) Nu, și nici după o viața întreagă nu poți să-ți dai seama de omul de lângă tine. (n.r Cum ți-ai dat seama, la un moment dat, că ceva nu e cum crezi tu?) Am fost ajutată de nașa mea, de niște oameni care mi-au deschis ochii”, a spus Bia Rus despre fostul ei soț, la Detectorul de minciuni.

Citește și: Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate. “Din șase în șase luni mă voi prezenta la spital.”

Bianca Rus, divorț după luna de miere[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Mi-a tras țeapă” Sânziana Buruiană si Bianca Rus au rupt prietenia

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Totodată, în continuare a fost întrebată dacă și-a părăsit soțul, Bianca Rus oferind un răspuns afirmativ. Aceasta a recurs la acest gest datorită faptului că omul de lângă ea era  agresiv.

”Da, exact după ce am venit din luna de miere, în ziua respectivă s-a întâmplat nenorocirea și s-a terminat totul. (n.r Cum s-a întâmplat?) Bag divorț! A încercat să facă diverse chestii, dar urâte, omul era agresiv, nu se comporta ca atare și nu pot să stau cu cineva care își bate efectiv joc de el”,

a mai spus artista.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

“Mă hrănesc prin perfuzii!” Bianca Rus, transformare de senzație în ultimii ani. Artista a reușit să slăbească 70 de kilograme, însă a avut probleme de sănătate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies