Bianca Rus, în costum de baie după ce a slăbit 50 de kilograme! Cum arată

Bianca Rus, în costum de baie după ce a slăbit 50 de kilograme! Cum arată
Bianca Rus, în costum de baie după ce a slăbit 50 de kilograme! Cum arată

Bianca Rus s-a pozat în costum de baie după ce a slăbit 50 de kilograme. Așa arată acum.

Bianca Rus este de nerecunoscut după ce a slăbit mai bine de 50 de kilograme. La un an de la operația de micșorare a stomacului, artista a renunțat la haine și s-a fotografiat într-un costum minuscul de plajă.

Vedeta și-a etalat noua siluetă, de care este extrem de mândră. După ani de zile în care s-a confruntat cu kilograme în plus, acum poate să își expună trupul pe plajă, fără să îi fie teamă de privirile răutăcioase ale străinilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pe lângă dieta pe care o ține, Bianca merge foarte mult și la sală, iar acest lucru a ajutat-o mult.

" Iupiii! Am slăbit cinci kilograme. Sunt bine, sănătoasă. Am 50 şi ia-mă în braţe, 53, da. Mănânc sănătos, mănânc puţin, de exemplu astăzi am mâncat o salată de creveţi cu un strop de dulce.

Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie, vitamine. Sport? Fac şi sport. Mă încălzesc 10, 15 minute şi apoi bandă, steper.. nu mi-e poftă de nimic", a spus Bianca Rus în cadrul unui interviu TV.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Andreea Curiman de la Puterea Dragostei a postat o fotografie cu noul iubit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies