Bianca Rus, mutilată de estetician! Cum a apărut la Bravo, ai stil! Celebrities: „Este nenorocire”

Bianca Rus
Bianca Rus la Bravo, ai stil! Celebrities

Bianca Rus a luat pe toată lumea prin surprindere. Cum a apărut în ultima ediție a emisiunii de fashion și ce au spus colegele sale, dar și jurații.

Bianca Rus a intrat în atenția juraților de la Bravo, ai stil! Celebrities și a colegelor sale de concurs, după ce a ales să își tatueze sprâncenele.

De asemenea, controversata concurentă și-a schimbat și look-ul, iar acum este blondă, iar toate aceste schimbări nu au rămas necomentate de către colegele sale.

„Cine a mutilat-o pe săraca concurentă, făcându-și sprâncenele alea? Două lipitori negre, lipite.”,

s-a întrebat Maurice Munteanu, imediat ce Bianca Rus a intrat în platou.

„Măi Bia, cred că ție îți veneau mult mai bine ținutele alea de fată rea. Ai venit de câteva ori îmbrăcată în stilul ăsta. La ținuta asta, cred că masca nu merge și nu aș fi pus nici pantofii ăia. Eu cred că poți mult mai mult și ai arătat că poți mult mai mult”, i-a spus Theo Rose.

„Mi se pare că s-a întors la ce ne arăta la începutul emisiunii”- Raluca Tănase.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Maurice Munteanu, sfat pentru Bianca Rus

„Te-aș sfătui să îți faci ceva la sprâncene. Părul arată foarte rău la spate, se vede diferența dintre meșele acelea aplicate, nu mă pricep și extensii.

La capitolul beauty este nenorocire”, i-a transmis Maurice Munteanu, care a fost atacat în culise.

Bianca Rus
Bianca Rus si Raluca Badulescu[Sursa foto: Captură YouTube]

„Mâine o să fie mult mai bine. Dacă nu, săptămâna viitoare”, i-a promis Bianca.

Citeste si: Catalin Botezatu iubeste nebuneste! Cine i-a schimbat complet viata vedetei Kanal D

„Sper, spre binele tău. Iar ținuta niciodată nu se poate încadra în viața ei în niciun concurs cu o tematică fashion, fie ea cât de permisivă ar fi.

Nu am cum să spun că nu îmi place, că este mult mai mult de atât, îi las pe colegii mei să îți spună ce cred, că e nenorocire ”, i-a mai spus Maurice, apoi colegele Biancăi au observat că ea nu și-a luat lenjerie intimă pe sub cămașa pe care a ales-o.

Citeste si: Bomba in showbiz! Una dintre celebritatile de la „Bravo, ai stil! Celebrities” marturiseste ca a divortat! Adevar sau inventie?



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Confruntare dură la Bravo ai stil - Celebrities. Au ieșit scântei între Andreea Tonciu și Calina

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies