Bianca Rus, pregătită pentru o nouă relație! Ce decizie a luat artista: „Doamne-ajută să îmi găsesc...”

Bianca Rus, pregătită de o nouă relație!
Bianca Rus, pregătită de o nouă relație!

Cântăreața își dorește un iubit și dezvăluie că este mai pregătită ca niciodată pentru o nouă relație! Unde vrea să plece pentru a-și găsi sufletul pereche?

Bianca Rus, una dintre cele mai cunoscute și apreciate soliste de la noi din țară, are mari planuri de viitor. Vedeta s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus, însă acum se mândrește cu o siluetă impecabilă, are multă încredere în propria persoană și este pregătită să intre într-o nouă relație. În ceea ce privește planul profesional, Bianca Rus mărturisește că are o mulțime de proiecte muzicale în care este implicată.

Citeste si: Marius Elisei, dezvăluiri surprinzătoare despre despărțirea de Oana Roman. „Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul"

Bianca Rus, pregătită de o nouă relație!
Bianca Rus, pregătită de o nouă relație![Sursa foto: Instagram]

Bianca Rus, pregătită pentru o nouă relație!

În urmă cu puțin timp a avut loc un eveniment extravagant la care au participat mai multe vedete din lumea mondenă românească. Invitații au avut de respectat un cod vestimentar în tema „tânăr și neliniștit”, iar Bianca Rus nu a făcut excepție.

Frumoasa blondină a avut o apariție spectaculoasă, însă ceea ce a atras atenția fanilor au fost declarațiile pe care le-a făcut. Artista vrea să își cunoască sufletul pereche și chiar dacă pe moment se bucură de faptul că este o femeie singură, asta pentru că nu are cum să sufere la final, visează la un bărbat care să o iubească și să o respecte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Îmi place să vin la evenimente, îmi place să petrec, să ascult muzică.

Succesul la băieți este și cu fustă scurtă și cu fustă lungă, așa că ce mai contează. Bia stă bine pe plan sentimental. Dar, totuși, ce bine că nu am iubit! Toate relațiile au un început și un sfârșit. Doamne-ajută să îmi găsesc în seara asta pe cineva. Nu m-am îmbrăcat special pentru petrecere, eu vin de la muncă, dar sunt frumoasă, ce naiba.

Corpul meu face senzație”, a spus Bianca Rus pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Cristian Marinescu, fermecat de o vedetă căsătorită: „Este de-a dreptul superbă”

Bianca Rus, pregătită de o nouă relație!
Bianca Rus, pregătită de o nouă relație![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca Rus pleacă în Grecia pentru a-și găsi sufletul pereche

Vedeta a luat, de curând, decizia de a pleca în Grecia, însă nu știe pentru cât timp. A recunoscut că bărbații de acolo ocupă un loc special în inima ei și nu exclude varianta ca următorul partener de viață să fie chiar grec.

Vara asta, pe 20, plec în Grecia.

Nu știu când mă mai întorc. Dacă prind gust de Grecia, acolo rămân. Am mai fost în Grecia, Îmi place soarele, marea, shopping-ul și mai ales grecii și muzica. Grecii au ceva al lor, care să mă atragă. Acum dacă nu am iubit, mă duc în Grecia, singurică, cu fetele. Normal că o să ne uităm la greci ”, a mai spus Bianca Rus pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este bărbatul care o sprijină pas cu pas pe Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „Mă ajută”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies