Bianca Rus, provocată de Botezatu să-și arate sânii  în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities! ”Se vede acolo un pic de...” Ce a făcut cântăreața

Bianca Rus, provocată de Botezatu să-și arate sânii  în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities! ”Se vede acolo un pic de...” Ce a făcut cântăreața
Bianca Rus, provocată de Botezatu să-și arate sânii  în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities! ”Se vede acolo un pic de...” Ce a făcut cântăreața

Bianca Rus a fost provocată de Cătălin Botezatu să-și ridice bluza în platoul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Bianca Rus a venit în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” de miercuri seara îmbrăcată într-o bluziță albă, care lăsa să se vadă un pic din abdomen. Toți cei trei jurați au spus că bluza nu o avantaja pe Bianca, pentru că era largă, iar bruneta are sânii mari și mijlocul mic. Dacă Raluca Bădulescu i-a spus că ar fi trebuit să poarte ceva care ar fi lăsat să se vadă această diferență între sâni și talia subțire, Cătălin Botezatu a fost tranșant.

”Ți se vede acolo un pic de piele, o bucățică de burtică”, a spus Botezatu, iar Bianca a replicat că dacă e poate să-ți ridce bluza ca să se vadă mai mult decât o bucățică.

”Din partea mea ridică tot. Poți?”, a plusat Botezatu, iar apoi a urmat cumva o negociere între cei doi, pe ideea dacă Bianca își arată sau nu sânii.

”Dacă poți să ridici (n.red bluza) eu trec peste toată orbilitatea acestui produs și-ți dau și astăzi și mâine calificativ maxim. Mă risc, și chiar dacă lumea o să zică Botezatu a înnebunit, e pe sex,  indiferent cum sunt ținutele tale, astăzi, mâine și mă gândesc dacă și poimâine, îți dau steluță. Oricum se va blura”, a încercat Botezatu să o convingă pe Bianca Rus.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nu se știe dacă tânăra a jucat teatru sau chiar se gândea la acest lucru, a purtat o negociere cu Botezatu, însă la final nu și-a ridicat bluza, deci nu a luat nici steluța de la jurat.

Citeste si: Bianca Rus și iubitul, Ștefan Farrell, poveste de dragoste complicată! A recunoscut în direct că a mințit-o, iar ea a rămas fără cuvinte

Citeste si: Andreea Tonciu și Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, război total! Replici dure între cele două și în mediul online

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca Rus de la ” Bravo, ai stil! Celebrities” a slăbit 53 de kilograme înainte de a intra în competiția de la KanalD

Bianca Rus a trecut printr-o intervenție de micșorare a stomacului, în urma căreia a slăbit 53 de kilograme.

„Acum am 53 de kilograme. mănânc sănătos, mănânc puțin. Astăzi, de exemplu, am mâncat o salată de creveți.

Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie. Fac și sport. Iau în serios și sportul. Îmi place să mă încălzesc 10-15 minute, după care fac bandă, bicicletă, cardio…. Nu mi-e poftă de nimic”, povestea Bianca Rus în cadrul unei emisiuni tv.

După ce a ajuns la greutatea dorită, Bianca Rus s-a remarcat ca o artistă cochetă, așa că a decis să intre în competiția de la KanalD ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies