Bianca Rus și Theo Rose, scandal monstru la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Te fandosești ca o țoală”

bianca rus
bianca rus

Cele două concurente s-au duelat în versuri. Ce și-au spus Bianca Rus și Theo Rose în fața colegelor din emisiune.

La „Bravo, ai stil! Celebrities” atmosfera este tot mai încinsă pe măsură ce se ascute competiția, iar concurentele nu se mai menajează deloc și spun lucrurilor pe nume atunci când sunt deranjate de deja.

De data aceasta, în ultima ediție a emisiunii, Bianca Rus a reușit să o scoată din sărite chiar pe Theo Rose, care a evitat până acum să intre în conflicte cu celelalte concurente.

Totul a început în culisele emisiunii, de la o replică – „Taci și mănâncă!” – pe care Bianca Rus i-a servit-o artistei, și, de acolo, cearta a evoluat în timpul emisiunii.

„Cred că am lucrat mai mult la mine, instinctele mele sunt mai nasoale. Faptul că am lucrat la mine m-a făcut să am grijă la ce scot pe gură, pentru că îmi doresc să fiu un om bun.

Acum, că încerc să îmi aleg cuvintele atunci când răspund nu cred că e un lucru rău. Nu vreau să îi intorc chestia aia, dar nu pot să las pe oricine să îmi spună orice', s-a revoltat Theo Rose, vizibil deranjată de cuvintele colegei sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

theo rose
theo rose

Citeste si: Andreea Tonciu a început să plângă la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Are mari probleme cu fetița!

Theo i-a dedicat Biancăi chiar și o melodie, pe care a cântat-o în timpul emisiunii, în hohotele de râs ale întregii asistențe.

„Te fandosești cu o țoală și îti lipsesc primii ani de școală', i-a cântat Theo Rose competitoarei sale.

Citeste si: Alexandra Ungureanu vorbește despre scandalul cu Raluca Bădulescu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Ce replică i-a dat Bianca Rus

Bianca Rus nu s-a lăsat nici ea mai prejos, însă, la finele dedicației muzicale, colegele au râs nu de ce a cântat, ci de lipsa ei de ureche muzicală, după cum au comentat ulterior….

„Ești o piți unicată, dar nu ai bani nici de inghețată', i-a cântat Bianca lui Theo.

„Eu le încasez și pot să încasez multe, dar nu le încasez așa, la nesfârșit. Nu trebuia să mă supăr așa pe ea, pentru ca ea ne-a arătat de câteva ori că nu stă să se gândească înainte să spună ceva', a conchis Theo Rose, sugerând că Bianca nu are un intelect prea grozav…



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Oana Radu și Bianca Rus, „la cuțite”, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies