Bianca și Livian de la Puterea dragostei s-au împăcat? Cum s-au dat de gol

Bianca și Livian de la Puterea dragostei
Bianca și Livian, după ce au câștigat sezonul al doilea Puterea dragostei

Bianca de la Puterea dragostei și Livian, la un pas de a fi din nou împreună. Ce gest uluitor a făcut fosta concurentă pentru fiul lui Nelson Mondialu.

După aproape două săptămâni de când Livian a decis să se întoarcă la părinții săi la Cluj, iar el și Bianca și-au dat block pe rețelele de socializare, marea câștigătoare a sezonului al doilea Puterea dragostei a reușit să îi ia pe toți prin surprindere.

Livian și Bianca de la Puterea dragostei au decis să țină secret motivul care a dus la despărțirea lor, dar Bianca a recunoscut că s-au certat, însă nu a vrut să spună mai multe.

Însă, în urmă cu câteva ore, fosta concurentă de la Puterea dragostei a făcut un gest uluitor.

Citeste si: Cine este noul concurent de la Puterea Dragostei? Cristian Marinescu are 23 de ani și nu vei ghici niciodată cu ce se ocupă!

Aceasta și-a rugat fanii să susțină noua pagină de Instagram al lui Livian, semn că sentimentele pentru el nu s-au schimbat și că vrea ca fostul iubit să aibă parte și de încrederea celor care au susținut-o timp de aproape doi ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca de la Puterea dragostei îl susține pe Livian
Bianca de la Puterea dragostei, alături de Livian[Sursa foto: Instagram]

Bianca de la Puterea dragostei a primit un cadou uriaș, de ziua ei

Zilele trecute, Bianca a primit un cadou uriaș de la o prietenă din Germania. Printre cadourile primite, Bianca a descoperit în colet și o ramă foto, precum și fotografia cu ea și Livian din ziua în care au câștigat marele premiu al sezonului al doilea.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă de ziua ei: „Ea este mentorul meu de mulți ani”

La vederea acestor cadouri, Bianca s-a întristat și a spus că „nicio șansă” să pună acea fotografie în ramă. În plus, Livian a mai primit și alte cadouri din partea prietenei Biancăi, peste care aceasta a preferat să treacă foarte repede și să nu vorbească despre ele.

Citeste si: Cristian Comanici, "Casanova" de la Puterea dragostei! Ce facea in camera rosie cu doua fete!

Bianca și Livian au locuit timp de o săptămână împreună și toată lumea credea că s-au împăcat, după despărțirea din luna februarie. Cu toate acestea, Livian a decis să plece la Cluj și să își continue acolo planurile.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Găbiță de la Craiova a plecat de la Puterea Dragostei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies