VIDEO Bianca și Patrick, discuție în camera roșie. Noua concurentă are dubii cu privire la Patrick! „Mi se pare că ai o atracție legată de Virginia.”

VIDEO Bianca și Patrick, discuție în camera roșie. Noua concurentă are dubii cu privire la Patrick! „Mi se pare că ai o atracție legată de Virginia.”
VIDEO Bianca și Patrick, discuție în camera roșie. Noua concurentă are dubii cu privire la Patrick! „Mi se pare că ai o atracție legată de Virginia.”

Patrick și Bianca au ajuns în camera roșie și au avut o discuție.

Patrick și Bianca, noua concurentă, au ajuns în camera roșie, după ce, chiar și zilele trecute, în casă, au tot fost discuții legate despre noile preferințe ale concurenților. Tânăra a fost surprinsă de către Patrick cu un trandafir făcut dintr-un șervețel, iar aceasta a vorbit și despre discuția dintre el cu Virginia, în care părea foarte zâmbăreț și este de părere că are o atracție legată de ea.

Patrick: Ieri, Antoni, cred că ieri a fost, ieri ați avut voi camera roșie?

Bianca: Da.

Patrick: La un moment dat, a zis că ați primit conexiune cu mine și cu Virginia stând la masă și zice că: „a zis ceva Bianca, dar nu o să-ți spun”. Și tot i-am spus să zică, trăgeam acolo.

„Nu, nu, nu, lasă că o să vezi sau că îți va spune ea.” Ce s-a întâmplat? Sunt curios.

Bianca: Am zis ce ți-am zis și ție, de tine, că mi se pare că ai, simți o atracție, o chestie legată de Virginia.

Patrick: Crezi acum că sunt atras de Virginia?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Bianca: Nu știu, chiar nu am putut să mă concentrez. Am fost așa... Primirea mea a fost în așa fel încât chiar nu am putut să mă concentrez pe altceva.

Ce părere are Virginia despre Bianca, noua concurentă

Citește și: VIDEO Bianca și Giuly din Casa Iubirii, discuție aprinsă pe seama lui Patrick. „De unde știi că eu? Tu pe mine m-ai acuzat, și tu, și iubitul tău.”

Bianca
Bianca[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Francesca și Antoni, schimb de replici în Casa Iubirii. Tânăra spune ce gândește despre el. „Eu am mai multă vacanță decât ai tu școală.”

Patrick spune că chiar și atunci, la acea discuție din bucătărie, el a întrebat de Bianca și ce părere are Virginia despre ea, iar tânăra a spus că a urmărit-o, însă nu știe exact cum este cu adevărat, deoarece nu a avut ocazia să o cunoască.

Patrick: Dar când ai văzut cadrul cu mine și cu Virginia, mă gândesc că ai văzut când vorbeam, eram la masă, la bucătărie.

Bianca: Da, și erai tare zâmbăreț.

Patrick: Da? Mă crezi că, la un moment dat, chiar am vorbit de tine? Am întrebat-o ce părere are ea de tine, a spus că ea te-a urmărit și îi place de tine, dar nu știe cum ești tu cu adevărat pentru că nu v-ați cunoscut.

Patrick și Bianca
Patrick și Bianca[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

VIDEO Francesca și Antoni, schimb de replici în Casa Iubirii. Tânăra spune ce gândește despre el. „Eu am mai multă vacanță decât ai tu școală.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Alina Sorescu, dezvăluiri emoționante despre divorțul cu Alexandru Ciucu: ”Nu sunt complet vindecată”

Top 5 zodii cărora le merge bine profesional în luna septembrie 2024

Moneda cu chipul lui Cristiano Ronaldo! Portugalia va lansa moneda de 7 euro cu chipul fotbalistului | Foto

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies