Bianca, umilită de Livian! Acesta a spus de ce nu mai vrea să o pupe pe gură pe fosta lui iubită!

Bianca, umilită de Livian! Acesta a spus de ce nu mai vrea să o pupe pe gură pe fosta lui iubită!
Bianca, umilită de Livian! Acesta a spus de ce nu mai vrea să o pupe pe gură pe fosta lui iubită!

Bianca de la Puterea Dragostei, umilită de Livian! Acesta a spus de ce nu mai vrea să o pupe pe gură pe fosta lui iubită!

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian nu mai formează un cuplu, oficial, dar îşi petrec, în continuare, tot timpul împreună. De curând, frumoasa brunetă a făcut un vlog în care mărturisea că în ziua respectivă ar fi trebuit să aniverseze opt luni de relaţie cu fiul lui Nelson Mondialu'. Înainte de Valentine's Day protagoniştii noştri s-au despărţit însă, la iniţiativa tânărului.

În cadrul vlog-ului despre care vă povesteam mai sus, "lupul" şi "vulpea" le-au explicat numeroşilor lor susţinători care este, în prezent, legătura dintre ei. 

Bianca:"Astăzi ar fi trebuie să împlinim opt luni"

Citeste si: Bianca a părăsit emisiunea Puterea Dragostei în lacrimi, după o ceartă acidă cu Livian: „Atitudinea ta mi-a pus capac!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bianca de la Puterea Dragostei, umilită de Livian! "Nu e normal să ne sărutăm dacă nu suntem împreună"

Livian: "Da, dar noi oricum petrecem mult timp împreună şi ne dăruim iubire unul celuilalt, chiar dacă nu mai formăm un cuplu. Doar că nu ne mai pupăm"

Bianca: "Ba da. Ne-am pupat o dată sau de două ori. Sau de trei"

Livian: "Nu, nu...M-ai pupat doar o dată şi m-ai luat prin surprindere. Nu e normal să ne sărutăm dacă nu suntem împreună.

De acum înainte o să fiu mai prudent, să nu mă mai pupi", a încheiat concurentul de la Puterea Dragostei, în timp ce ochii Biancăi s-au umezit de dezamăgire.

Bianca şi Livian au fost împreună timp de şapte luni

Bianca şi Livian au format una dintre cele mai frumoase perechi de la Puterea Dragostei. Cei doi au fost evazivi când au vorbit despre motivele despărţirii, asupra rupturii dintre ei planând încă misterul.

Citeste si: Livian a blocat-o pe Bianca pe retelele de socializare! Mai exista vreo sansa de impacare?

Unii cred că trecutul tinerei a avut o greutate foarte mare în decizia lui Livian, alţii susţin că acesta ar avea altă iubită şi că ar sta lângă fosta lui prietenă doar de dragul susţinătorilor. Şi când vine vorba despre adevărata iubită a "Lupului", părerile sunt împărţite...O

tabără crede că simpaticul concurent de la Puterea Dragostei s-ar iubi cu fosta logodnică, iar cealaltă că ar avea o amoreză din staff-ul show-ului. În ceea ce priveşte comportamentul lui Livian, toată lumea a observat că acesta ţine la Bianca şi că vrea să o protejeze, dar se fereşte de fiecare dată când aceasta vrea să-l sărute.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Livian, propunere neașteptată pentru Bianca de la Puterea dragostei: „Aș vrea să mângâi băiatul”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies