Biftec tartar, o rețetă delicioasă de fine dining, pregătită de Gabriela Cristea: „O mănânc deseori la restaurant.”

Biftec tartar, o rețetă delicioasă de fine dining, pregătită de Gabriela Cristea: „O mănânc deseori la restaurant.”

Află din rândurile următoare cum prepară Gabriela Cristea rețeta sa de biftec tartar.

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online rețete delicioase. De data aceasta, prezentatoarea TV s-a hotărât să facă o rețetă pentru prima dată și a împărtășit procesul cu urmăritorii săi din mediul online. Gabriela Cristea a pregătit un preparat adesea întâlnit în restaurantele de fine dining. Este vorba de biftec tartar.

Astăzi mi-am propus să gătesc o rețetă pe care nu am mâncat-o niciodată acasă. O mănânc deseori la restaurant. Este un preparat pe care îl consumă mai ales bărbații, dar odată ce îi prinzi gustul, și tu ca femeie îl mănânci fără nicio problemă. Este vorba despre biftec tartar.”

, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Rețeta de biftec tartar a Gabrielei Cristea

Citește și: Secretul Gabrielei Cristea pentru supa cremă de roșii! Cum pregătește prezentatoarea TV acest preparat perfect pentru vară: „O rețetă de vară, răcoroasă, dar în același timp super delicioasă.”

Rețeta de biftec tartar a Gabrielei Cristea [Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Salată cu somon, edamame și mango, pregătită după rețeta Gabrielei Cristea! Un preparat ușor și gustos pentru vară: „O salată cu totul deosebită.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 200 de grame de mușchi tocat fin
  • un castravete murat în oțet
  • o ceapă tocată
  • 15 grame de anșoa;
  • 15 grame de capers tocate mărunt;
  • o linguriță de muștar dijon;
  • 2 gălbenușuri de ou;
  • sucul de la o jumătate de lămâie;
  • sare și piper;
  • 15-20 ml de ulei de măsline;
  • sos tabasco;
  • sos worchester.

Mod de preparare:

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul relativ simplu, iar ulterior, prezentatoarea TV a servit preparatul cu unt și pâine prăjită.

Toate ingredientele trebuie tocate mărunt. Începem să preparăm biftec-ul nostru adăugând toate ingredientele și încorporându-le rând pe rând. Adăugăm și ceapa. Punem și anșoa. Adăugăm și caperele, oul care a mai rămas, gălbenușul. Punem sare și piper și adăugăm și ulei de măsline. Amestecăm totul. Adăugăm și un pic de zeamă de lămâie, iar la final o să punem sosurile, pe care le puneți după gustul fiecăruia. Amestecăm toate ingredientele și practic biftec-ul nostru este gata. Am pus și două bucățele de unt și pâine prăjită. Poftă bună!”, a explicat Gabriela Cristea pe Facebook.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Prăjitură cu fructe de vară, rețeta doamnei Coco de pe Tik-Tok. „O prăjitură extraordinar de bună, este foarte ușor de făcut.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte