Bijuterii din aur sau argint - Ce să alegi?

Bijuterii din aur sau argint - Ce să alegi?
Bijuterii din aur sau argint - Ce să alegi?

Vă întrebați dacă să purtați bijuterii de aur sau de argint în funcție de culoarea pielii sau a ochilor sau ați auzit de așa zisele "reguli" de urmat atunci când alegeți culorile bijuteriilor, dar nu sunteți sigur cum să le folosiți?

Ce părere aveți despre purtarea împreună a unor metale de culori diferite - un delict al modei sau o declarație de modă?

 

Purtarea bijuteriilor de culoare aurie vs. argintie a fost un subiect îndelung dezbătut și există multă confuzie în legătură cu ce metal să alegi pentru a se potrivi bugetului și stilului tău personal. Din fericire, suntem aici pentru a te ajuta să îți dați seama ce bijuterii ți se potrivesc și îți oferim o serie de informații despre diferite tipuri de metale prețioase.

 

ALEGEREA BIJUTERIILOR DIN AUR SAU ARGINT

 

În mod tradițional, culoarea metalului care trebuie purtat era determinată de culoarea pielii oamenilor: persoanele cu vene albastre la încheietura mâinii sunt considerate, de obicei, ca având o culoare rece a pielii și le sunt destinate bijuteriile din argint; pe de altă parte, persoanele cu vene verzi, cu pielea măslinie sau mai închisă la culoare sau care se bronzează bine sunt considerate a avea o culoare caldă, iar aurul este materialul recomandat pentru acestea.

 

În zilele noastre însă, acest lucru nu mai este considerat atât de important și puteți încălca aceste "reguli de stil" după bunul plac. Ați putea totuși să le folosiți ca și ghid pentru a vă ajuta să începeți să vă coordonați bijuteriile în funcție de stilul personal.

 

Un lucru de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți bijuterii este că aurul este mult mai scump decât argintul, deoarece aurul este un metal prețios mai valoros. Cu toate acestea, există opțiuni mai puțin costisitoare pentru aur. Bijuteriile din aur roz tind să arate bine pe majoritatea persoanelor și pot adăuga o nuanță frumoasă și neașteptată colecției dumneavoastră de bijuterii.

 

De asemenea, bijuteriile cu pietre prețioase pot reprezenta, de asemenea, elemente ce aduc un plus de strălucire și rafinament stilului care vă reprezintă.

 

Dacă alegeți bijuterii ca și cadou și nu sunteți sigur ce culoare să alegeți, este o idee excelentă să urmăriți ce culori tinde să poarte destinatarul cadoului dumneavoastră.

Mix & Match

 

O altă regulă de stil veche era că aurul și argintul nu trebuie purtate niciodată împreună. Cu siguranță nu mai este cazul: puteți amesteca metalele cu entuziasm! Vă recomandăm să vă acordați timp pentru a experimenta și să vă dați seama ce arată bine atunci când combinați aurul și argintul. Ca punct de plecare, alegeți o culoare dominantă și adăugați accente cu o alta. Puteți încerca să combinați diferite modele de brățări cu șnur și cu lănțișor sau coliere stratificate din aur și argint, pentru a vedea cum arată.

 

Dacă nu știi de unde poți achiziționa bijuterii minunate din aur (galben, alb, roz) sau argint consultă magazinul online chicbijoux.ro. Ai la dispoziție cercei din aur, inele din aur, coliere din aur, cercei din argint, inele din argint, coliere din argint, etc. Printre produsele vedetă se numără bratari argint cu snur rosu de pe chicbijoux.ro. O mulțime de modele deosebite așteaptă să fie descoperite. 

În cele din urmă, dacă alegeți să purtați bijuterii din aur sau bijuterii din argint ar trebui să depindă în întregime de preferințele personale, de simțul estetic și de buget. Experimentați-le pe ambele, asortând diferite stiluri și nuanțe în funcție de ținutele dvs. de zi cu zi.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies