Bijuterii in tendintele toamnei! Iata ce se poarta in perioada urmatoare!

Bijuterii in tendintele toamnei! Iata ce se poarta in perioada urmatoare!
Bijuterii in tendintele toamnei! Iata ce se poarta in perioada urmatoare!

Trendurile din lumea modei nu se refera doar la haine. Ci si la tot ce inseamna accesorii. Si cum s-a dat startul sezonului toamna-iarna 2014/2015, e timpul sa afli care sunt tendintele.

 

In aceasta toamna lucrurile sunt cat se poate de clare: MARE este cuvantul de ordine cand vine vorba de bijuterii in tendinte. Fie ca vorbim de coliere statement, cercei ampli sau inele voluminoase, cu cat sunt mai opulente, cu atat mai bine. Saptamana Modei, desfasurata de curand in toate marile capitale ale lumii, a dat ocazia marilor designeri sa-si etaleze inovatiile in materie de accesorii. Concluzia? Predomina piesele de mare impact, puternice, indraznete, bijuteriile metalice, formele florale, pietrele semi-pretioase si cristalele Swarovski.
Se pune accentul pe un nou concept, si anume cel de bijuterie-talisman – cristale inspirate din creatiile artistilor contemporani, care folosesc lumina ca pe o unealta pentru a da nastere unor opere de exceptie. In mod asemanator, “parteneriatul” dintre stralucire, lumina si cristal, rezulta in bijuterii de un efect artistic exceptional, delicate si dinamice in acelasi timp, mereu feminine, starnind emotie. Brand sinonim cu modernitatea, Swarovski se adreseaza femeii actuale, complexe, care vrea sa arate bine in orice moment, iar Crystal-Fashion® branding partener Swarovski, cel mai mare producator roman de bijuterii, iti ofera bijuterii realizate
exclusiv din cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.
Formele masive
Desi nu mai e nici o noutate ca in ultima vreme bijuteriile au capatat din ce in ce mai multa amploare, in acest sezon parca impresioneaza mai mult ca oricand. Deja nu mai e vorba de simple coliere mari, ci de unele cu adevarat voluminoase, de dimensiuni mai mult decat generoase- plecand de la un stil ceva mai masculin (precum sunt lanturile mari propuse de Chanel), la modele grafice sau tribale (in stilul Etro), si pana la forme extrem de
feminine (ca de exemplu florile). Acelasi principiu se respecta si in privinta inelelor (ca de exemplu modelele grafice, oversize, de la Reed Krakoff sau Roberto Cavalli), asa ca toamna aceasta poarta un inel metalic impodobit cu o piatra de dimensiuni considerabile. Nu uita de bratarile tip cuff, suprapuse, din cristale cat mai mari, (Alexander McQueen propune, de exemplu, o varianta in care bratara imbraca intreaga mana), dar nici de cerceii tip candelabru, care respecta aceeasi tentinta a bijuteriilor supradimensionate.
Sugestiile Crystal-Fashion: colier Barbara Necklace; inel Octagonl; bratara Swan Bracelet; cercei Rose Round ICE QUEEN.
Colierele chocker
Primul lucru care iti atrage atentia este predispozitia catre bijuteriile supradimensionate, iar acest lucru este cu atat mai evident cand vine vorba de coliere, chiar si atunci cand vorbim de coliere aflate la baza gatului. Respectand proportiile mari, se poarta asa numitele chockers, in forme, modele si culori cat mai variate.
Incluzand detalii metalice, cristale mari si stralucitoare, ba chiar si cu elemente din plastic sau pene, podiumurile de moda au fost invadate de astfel de coliere. Dolce& Gabbana, spre exemplu, propune un astfel de colier format din flori mari, din cristale (tendinta observata si in creatiile Oscar de la Renta sau Givency), Giambattista Valli sau Versace au preferat variantele metalice, intimp ce Balenicaga a mizat pe efectul cristalelor Swarovski.
Sugestiile Crystal-Fashion: Noemi Necklace; Descending Oval Necklace; Anastasia Pearl Necklace; Tripple Row Dance Necklace, set Snow White.
Formele florale
Natura a reprezentat intotdeauana o sursa de inspiratie, dar in acest sezon florile au fost parca mai mult ca niciodata adevarate muze pentru designeri. De la flori mai mici, la accesorii cu adevarat supradimensionate, formele florale au fost folosite in maniere extrem de creative si in tot felul de forme reinterpretate, obtindandu-se de fiecare data un look impresionant, extrem de chic si inovativ.
De remarcat sunt modelele extraordinare propuse de Dolce& Gabbana sau Dries Van Noten, cele de inspiratie tribala, dar si variantele ceva mai “dulci” propuse de Simone Rocha, ornamentele florale de la Celine sau Fendi, precum si interpretarea luxoasa a lui Oscar de la Renta. Sugestiile Crystal-Fashion: Nicole Necklace; cercei Navette Berry Earrings;  cercei Navette Flower; pandant Chaton Flower; bratara Flower Shape Bracelet; set Flower Chaton; inel Chaton Flower.
Pandante
Acesta este un alt megatrend  in acest sezon, care se regaseste in colectiile multora dintre marile case de design. Lanvin, spre exemplu, a venit cu o intereptare care s-a bucurat de un mare succes, bazandu-se pe solutii de design simple si minimaliste, in care a pus accentul pe pandante metalice masive, impresionante, in timp ce Chanel propune un pandant in forma de lacat, sustinut de un colier la fel de voluminos, metalic. Reusite sunt si cele in cares-au folosit pietrele semi-pretioase si cristalele, ca de exemplu in cazul bijuteriilor semnate Roberto Cavalli sau Reed Karkoff, extrem de frumoase si misterioase. Sugestiile Crystal-Fashion: pandant Frame Crystallized Pear; pandant Crystalactite;  pandant Victory.
Cerceii “ear-cuff"
Cerceii candelabru rezista si in aceasta toamna in topul preferintelor. Flamboaianti si extrem de atragatori, sunt perfecti pentru a-ti sublinia feminitatea. De asemenea, intra in lumina reflectoarelor si tendinta de a purta un singur cercel (tip ear-cuff) cu conditia ca acesta sa fie cat mai elaborat ca design, cat mai opulent si stralucitor. Louis Vuittons, Céline sau Isabel Marant, sunt doar cateva exemple de case mari de moda care au promovat acest stil. Ineditele bijuterii reprezinta o alegere usor extravaganta – o imbinatie intre punk-rock si rafinament. Glamour, impodobite cu cristale Swarovski, gotice sau ultra-baroce, aceste bijuterii pot fi purtate atat la tinute casual, cat si la o rochie eleganta. Sugestiile Crystal-Fashion: cercei Ballroom Queen Dance Earrings; Peridot Waltz Dace Earrings; cercei Faninna Dance.
Inele multiple
Poarta cat mai multe inele, mari, opulente, pe fiecare deget, si vei fi in acord cu cele mai noi tendinte. Desi nu este cu totul nou acest trend, Nina Ricci si Proenza Schouler au reusit sa-l reinventeze, optand pentru inele mari, deloc discrete, purtate la trei sau patru degete ale mainii. Daca esti dispusa sa adopti acest trend, opteaza pentru cristale mari, colorate, dar tine cont ca este suficient sa porti un singur inel pe un deget.
Sugestiile Crystal-Fashion: inel Chaton Cosmic; inel Chaton Octagon; Chaton Rectangle.

In aceasta toamna lucrurile sunt cat se poate de clare: MARE este cuvantul de ordine cand vine vorba de bijuterii in tendinte. Fie ca vorbim de coliere statement, cercei ampli sau inele voluminoase, cu cat sunt mai opulente, cu atat mai bine. Saptamana Modei, desfasurata de curand in toate marile capitale ale lumii, a dat ocazia marilor designeri sa-si etaleze inovatiile in materie de accesorii. Concluzia? Predomina piesele de mare impact, puternice, indraznete, bijuteriile metalice, formele florale, pietrele semi-pretioase si cristalele Swarovski.

Se pune accentul pe un nou concept, si anume cel de bijuterie-talisman – cristale inspirate din creatiile artistilor contemporani, care folosesc lumina ca pe o unealta pentru a da nastere unor opere de exceptie. In mod asemanator, “parteneriatul” dintre stralucire, lumina si cristal, rezulta in bijuterii de un efect artistic exceptional, delicate si dinamice in acelasi timp, mereu feminine, starnind emotie. Brand sinonim cu modernitatea, Swarovski se adreseaza femeii actuale, complexe, care vrea sa arate bine in orice moment, iar Crystal-Fashion® branding partener Swarovski, cel mai mare producator roman de bijuterii, iti ofera bijuterii realizate exclusiv din cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.

Formele masive

Desi nu mai e nici o noutate ca in ultima vreme bijuteriile au capatat din ce in ce mai multa amploare, in acest sezon parca impresioneaza mai mult ca oricand. Deja nu mai e vorba de simple coliere mari, ci de unele cu adevarat voluminoase, de dimensiuni mai mult decat generoase- plecand de la un stil ceva mai masculin (precum sunt lanturile mari propuse de Chanel), la modele grafice sau tribale (in stilul Etro), si pana la forme extrem de feminine (ca de exemplu florile). Acelasi principiu se respecta si in privinta inelelor (ca de exemplu modelele grafice, oversize, de la Reed Krakoff sau Roberto Cavalli), asa ca toamna aceasta poarta un inel metalic impodobit cu o piatra de dimensiuni considerabile. Nu uita de bratarile tip cuff, suprapuse, din cristale cat mai mari, (Alexander McQueen propune, de exemplu, o varianta in care bratara imbraca intreaga mana), dar nici de cerceii tip candelabru, care respecta aceeasi tentinta a bijuteriilor supradimensionate. Sugestiile Crystal-Fashion: colier Barbara Necklace; inel Octagonl; bratara Swan Bracelet; cercei Rose Round ICE QUEEN.

Colierele chocker

Primul lucru care iti atrage atentia este predispozitia catre bijuteriile supradimensionate, iar acest lucru este cu atat mai evident cand vine vorba de coliere, chiar si atunci cand vorbim de coliere aflate la baza gatului. Respectand proportiile mari, se poarta asa numitele chockers, in forme, modele si culori cat mai variate. Incluzand detalii metalice, cristale mari si stralucitoare, ba chiar si cu elemente din plastic sau pene, podiumurile de moda au fost invadate de astfel de coliere. Dolce& Gabbana, spre exemplu, propune un astfel de colier format din flori mari, din cristale (tendinta observata si in creatiile Oscar de la Renta sau Givency), Giambattista Valli sau Versace au preferat variantele metalice, intimp ce Balenicaga a mizat pe efectul cristalelor Swarovski. Sugestiile Crystal-Fashion: Noemi Necklace; Descending Oval Necklace; Anastasia Pearl Necklace; Tripple Row Dance Necklace, set Snow White.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Formele florale

Natura a reprezentat intotdeauana o sursa de inspiratie, dar in acest sezon florile au fost parca mai mult ca niciodata adevarate muze pentru designeri. De la flori mai mici, la accesorii cu adevarat supradimensionate, formele florale au fost folosite in maniere extrem de creative si in tot felul de forme reinterpretate, obtindandu-se de fiecare data un look impresionant, extrem de chic si inovativ. De remarcat sunt modelele extraordinare propuse de Dolce& Gabbana sau Dries Van Noten, cele de inspiratie tribala, dar si variantele ceva mai “dulci” propuse de Simone Rocha, ornamentele florale de la Celine sau Fendi, precum si interpretarea luxoasa a lui Oscar de la Renta. Sugestiile Crystal-Fashion: Nicole Necklace; cercei Navette Berry Earrings;  cercei Navette Flower; pandant Chaton Flower; bratara Flower Shape Bracelet; set Flower Chaton; inel Chaton Flower.

Pandante

Acesta este un alt megatrend  in acest sezon, care se regaseste in colectiile multora dintre marile case de design. Lanvin, spre exemplu, a venit cu o intereptare care s-a bucurat de un mare succes, bazandu-se pe solutii de design simple si minimaliste, in care a pus accentul pe pandante metalice masive, impresionante, in timp ce Chanel propune un pandant in forma de lacat, sustinut de un colier la fel de voluminos, metalic. Reusite sunt si cele in cares-au folosit pietrele semi-pretioase si cristalele, ca de exemplu in cazul bijuteriilor semnate Roberto Cavalli sau Reed Karkoff, extrem de frumoase si misterioase. Sugestiile Crystal-Fashion: pandant Frame Crystallized Pear; pandant Crystalactite;  pandant Victory.

Cerceii “ear-cuff"

Cerceii candelabru rezista si in aceasta toamna in topul preferintelor. Flamboaianti si extrem de atragatori, sunt perfecti pentru a-ti sublinia feminitatea. De asemenea, intra in lumina reflectoarelor si tendinta de a purta un singur cercel (tip ear-cuff) cu conditia ca acesta sa fie cat mai elaborat ca design, cat mai opulent si stralucitor. Louis Vuittons, Céline sau Isabel Marant, sunt doar cateva exemple de case mari de moda care au promovat acest stil. Ineditele bijuterii reprezinta o alegere usor extravaganta – o imbinatie intre punk-rock si rafinament. Glamour, impodobite cu cristale Swarovski, gotice sau ultra-baroce, aceste bijuterii pot fi purtate atat la tinute casual, cat si la o rochie eleganta. Sugestiile Crystal-Fashion: cercei Ballroom Queen Dance Earrings; Peridot Waltz Dace Earrings; cercei Faninna Dance.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Inele multiple

Poarta cat mai multe inele, mari, opulente, pe fiecare deget, si vei fi in acord cu cele mai noi tendinte. Desi nu este cu totul nou acest trend, Nina Ricci si Proenza Schouler au reusit sa-l reinventeze, optand pentru inele mari, deloc discrete, purtate la trei sau patru degete ale mainii. Daca esti dispusa sa adopti acest trend, opteaza pentru cristale mari, colorate, dar tine cont ca este suficient sa porti un singur inel pe un deget.
Sugestiile Crystal-Fashion: inel Chaton Cosmic; inel Chaton Octagon; Chaton Rectangle.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies