Bijuterii romantice & motive cosmice in noua colectie de iarna de la Pandora!

Bijuterii romantice & motive cosmice in noua colectie de iarna de la Pandora!
Bijuterii romantice & motive cosmice in noua colectie de iarna de la Pandora!

Inspirata din cerul instelat al noptii si din galaxiile indepartate ale cosmosului, COLECTIA DE IARNĂ 2014 de la PANDORA cuprinde creatii minunate care captiveaza prin stralucirea lor.

 

COSMIC. O explozie de pietre stralucitoare si suprafete texturate, lucrate in argint 925 si aur de 14k, creeaza o serie de bijuterii extraordinare pentru sezonul iernii. Urme de praf de stele, infrumusetate cu pietre de zirconiu cubic stralucitor, completeaza talismane elegante. Pandantive, inele de cocktail si cercei incrustati cu stele din cristal de culoare alb-inghetat si albastru-nocturn aduc aminte de inaltul cerului. Talismane din sticla de Murano multifatetata, de culoare albastru inchis, lucesc asemeni cerului misterios.
O abordare moderna a stilului traditional, dantela si perlele clasice sunt reinterpretate si armonizate in bijuterii feminine si sclipitoare. Simbolizând echilibrul perfect intre traditie si modernitate, perlele impodobesc bijuterii florale din argint 925 si email lucios, oferind o nota de eleganta atemporala acestui sezon. Iar modelele dantelate de altadata, care au dominat podiumurile de moda, sunt incorporate acum in bijuterii reprezentative, care prezinta dedicarea PANDORA pentru arta bijuteriei si onoreaza maiestria  mestesugului.
DANTELĂ STRĂLUCITOARE. Reinnoind modelele dantelei vechi, PANDORA exploreaza aceasta tesatura si creeaza o noua serie de bijuterii frumoase. „Seria Dantela stralucitoare reprezinta un mod de a depasi anumite limite tehnice. Este o explorare a bogatiei de modele si tehnici regasite in dantela. Aici, ea are adâncime, simetrie si personalitate”, spun cei din echipa de design.

COSMIC. O explozie de pietre stralucitoare si suprafete texturate, lucrate in argint 925 si aur de 14k, creeaza o serie de bijuterii extraordinare pentru sezonul iernii.

Urme de praf de stele, infrumusetate cu pietre de zirconiu cubic stralucitor, completeaza talismane elegante. Pandantive, inele de cocktail si cercei incrustati cu stele din cristal de culoare alb-inghetat si albastru-nocturn aduc aminte de inaltul cerului. Talismane din sticla de Murano multifatetata, de culoare albastru inchis, lucesc asemeni cerului misterios.



O abordare moderna a stilului traditional, dantela si perlele clasice sunt reinterpretate si armonizate in bijuterii feminine si sclipitoare.
Simbolizând echilibrul perfect intre traditie si modernitate, perlele impodobesc bijuterii florale din argint 925 si email lucios, oferind o nota de eleganta atemporala acestui sezon. Iar modelele dantelate de altadata, care au dominat podiumurile de moda, sunt incorporate acum in bijuterii reprezentative, care prezinta dedicarea PANDORA pentru arta bijuteriei si onoreaza maiestria  mestesugului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



DANTELĂ STRĂLUCITOARE.
Reinnoind modelele dantelei vechi, PANDORA exploreaza aceasta tesatura si creeaza o noua serie de bijuterii frumoase. „Seria Dantela stralucitoare reprezinta un mod de a depasi anumite limite tehnice. Este o explorare a bogatiei de modele si tehnici regasite in dantela. Aici, ea are adâncime, simetrie si personalitate”, spun cei din echipa de design.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies