Bill Gates, anunț îngrijorător despre tulpina Omicron! Miliardarul spune că urmează „cea mai gravă parte a pandemiei”

Bill Gates, anunț îngrijorător despre tulpina Omicron!
Bill Gates, anunț îngrijorător despre tulpina Omicron!

Cofondatorul Microsoft a oferit noi informații despre tulpina Omicron, cea care ridică multe semne de îngrijorare în toată lumea!

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, a oferit noi informații despre tulpina Omicron! Afaceristul spune că din cauza apariției acestei variante a virusului Sars-Cov-2 are în plan să îşi anuleze mare parte din planurile pentru sărbătorile de iarnă.

Citeste si: Bill Gates, despre sfârșitul pandemiei de Covid-19: „Faza acută se va încheia”

Bill Gates, anunț îngrijorător despre tulpina Omicron!

Cofondatorul Microsoft a publicat mai multe mesaje pe contul lui de Twitter în care este de părere că Statele Unite ale Americii ar putea intra în „cea mai gravă parte a

pandemiei”. Mai mult decât atât, Bill Gates spune despre tulpina Omicron că este poate singura din istorie care se răspândeşte mai repede ca oricare alt virus, marea întrebare fiind cea legată de cât de gravă poate fi boala provocată de Omicron.

Bill Gates, anunț îngrijorător despre tulpina Omicron!
Bill Gates, anunț îngrijorător despre tulpina Omicron![Sursa foto: PixaBay]

„Trebuie să o luăm în serios până ce vom şti mai multe despre ea. Chiar dacă este pe jumătate la fel de gravă ca Delta, va fi cea mai gravă creştere pe care am văzut-o până acum pentru că este atât de infecţioasă”, a spus Bill Gates.

Potrivit declarațiilor cofondatorului Microsoft, valul de infectări va dura aproximativ trei luni de zile în Statele Unite.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Aceste câteva luni ar putea fi rele, dar totuşi cred că dacă facem paşii corecţi pandemia s-ar putea încheia în 2022”, a mai adăugat afaceristul pe contul lui de Twitter.

Conform ultimelor date furnizate de Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, Maryland, în Statele Unite au fost înregistrate în medie, în ultima săptămână, aproape 148.000 de noi cazuri de Covid-19, cu 23% mai multe decât în perioada anterioară şi similar nivelului de la jumătatea lunii septembrie.

Citeste si: Bill Gates anunță o nouă pandemie! Va fi mult mai gravă decât Covid-19: „Avem nevoie de un nou mod de a face vaccinuri!”

Bill Gates, despre sfârșitul pandemiei de Covid-19

În cadrul unei postări de pe blogul său, cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a anunțat că faza critică a pandemiei se va încheia în cursul anului 2022. Cu toate că „nu există nicio îndoială că varianta Omicron este îngrijorătoare”, viteza de detectare a noilor variante, combinată cu progresul pe care îl fac specialiștii în scoaterea noilor vaccinuri, l-au determinat să creadă că noul coronavirus va deveni o boală endemică în 2022.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

„Lumea este mai pregătită să abordeze variantele potențial infecțioase decât în orice alt moment al pandemiei de până acum.

Suntem într-o poziție mult mai bună de a crea vaccinuri actualizate dacă sunt necesare”, a adăugat el.

Bill Gates, anunț îngrijorător despre tulpina Omicron!
Bill Gates, anunț îngrijorător despre tulpina Omicron![Sursa foto: PixaBay]

De asemenea, Bill Gates a declarat că vaccinurile și antiviralele ar putea ajuta la reducerea mortalității Covid-19 în viitor, potrivit  Business Insider.

„Comunitățile vor vedea în continuare focare ocazionale, dar vor fi disponibile noi medicamente care ar putea avea grijă de majoritatea cazurilor, iar spitalele se vor putea ocupa de restul.

Peste câțiva ani, speranța mea este că singurul moment în care va trebui să vă gândiți cu adevărat la virus este atunci când vă faceți vaccinul comun împotriva gripei în fiecare toamnă”, a spus el.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Bill Gates, despre conspirațiile de care este acuzat: „Va trebui să ne educăm..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies